2777
2789
یه بارم انقدر حالم بد بود و عصبانی شدم دوش حمومو زدم تو سرم افتادم زمین بردنم بیمارستان

تو حال بدی بودم که اینو خوندم و خندم گرفت

خب چته بچه

آروم بگیر

البته اقتضای سنته

منم سن تو بودم غیر قابل کنترل بودم رفته رفته آروم تر شدم 

دوره ماهم با الان فرق داشت

الان که دوره دعوا و بزن بهادری نیست

کاربر آقا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدم که میوفته تو فاز این چیزا فقط دنبال بهونست یکم سنش بره بالا از این فاز در بیاد بهتر میشه

سن خیلی بدیه 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
از قبل یه چیزایی پشت سرم گفته بود منم منتظر بودم

همیشه وقتایی ک تو این حالتی قبل از اینکه حرکتی کنی چشاتو ببند تا ده بشمار

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
داداش اصن من دیونه ام خیلی احمقم

دور از جون همینکه قبول داری این کارا  اشتباهه 

انگار نصف راهو رفتی 

بقیشو باید تلاش کنی 

تمرین کنترل خشم  داشته باشی 

داداش اصن من دیونه ام خیلی احمقم

سخت نگیر 

اکثریت داشتیم از این بی عقلی ها

بشه تجربه و درس عبرت 

منم خیلی دعوایی بودم شکرخدا خیلی ساله جمع کردم خودم رو هر کی هر چی بگه میگم دمت گرم فقط رد شو برو اما باز گاهی میگیره اون رگ دیوونگیم

کاربر آقا
تنها این مورد نیس موردای دیگه ام بوده ولی فرار کردم اونام پیگیر نشدن ولی این یکی میترسم

نه دیگه به نظر من بذار یه بار پیدات کنن به راه راست هدایت بشی 😂 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
سن خیلی بدیه 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

بله هم اقتضا سنه هم داشتن حامی که حس میکنم این داداشمون هم پدرش حامی هست تو این چیزا

چون من خودم تجربم این شکلی بود هر چی خانوادم سعی میکردن تغییر کنم یه پدر بزرگ بسیار حامی داشتم که از قضا فقط تو این مسائل حامی بود و یجورای پشتم بهش گرم بود و شیر میشدم

کاربر آقا
یه بارم انقدر حالم بد بود و عصبانی شدم دوش حمومو زدم تو سرم افتادم زمین بردنم بیمارستان

حالا ضرر مالی به بابات نزن دیگه دوش حمومو چرا کندی سنگ پایی چیزی میزدی 

یاد خودم افتادم یه بار عصبی بودم با بابام دعوام شده بود انقد داد و بیداد کردم بالا پایین پریدم داد زدم جیغ زدم سرمو تکون دادم رفتم جلو آینه مثلاً خودمو مرتب کنم یهو چشام سیاهی رفت افتادم رو بابام بعدش دیگه نفهمیدم چشممو باز کردم دیدم تو اتاقم ، بابام با تأسف نگام کرد گفت من که زیرت له شدم هیچی تو خیابونی جایی دعوا نکن همه میفهمن کمخونی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
سخت نگیر اکثریت داشتیم از این بی عقلی هابشه تجربه و درس عبرت منم خیلی دعوایی بودم شکرخدا خیلی ساله ج ...

فکر کنم دیگه حدودای ۲۵سالگی پسرا کم کم عاقل میشن اره؟