یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تنها این مورد نیس موردای دیگه ام بوده ولی فرار کردم اونام پیگیر نشدن ولی این یکی میترسم
نه دیگه به نظر من بذار یه بار پیدات کنن به راه راست هدایت بشی 😂
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بله هم اقتضا سنه هم داشتن حامی که حس میکنم این داداشمون هم پدرش حامی هست تو این چیزا
چون من خودم تجربم این شکلی بود هر چی خانوادم سعی میکردن تغییر کنم یه پدر بزرگ بسیار حامی داشتم که از قضا فقط تو این مسائل حامی بود و یجورای پشتم بهش گرم بود و شیر میشدم
یه بارم انقدر حالم بد بود و عصبانی شدم دوش حمومو زدم تو سرم افتادم زمین بردنم بیمارستان
حالا ضرر مالی به بابات نزن دیگه دوش حمومو چرا کندی سنگ پایی چیزی میزدی
یاد خودم افتادم یه بار عصبی بودم با بابام دعوام شده بود انقد داد و بیداد کردم بالا پایین پریدم داد زدم جیغ زدم سرمو تکون دادم رفتم جلو آینه مثلاً خودمو مرتب کنم یهو چشام سیاهی رفت افتادم رو بابام بعدش دیگه نفهمیدم چشممو باز کردم دیدم تو اتاقم ، بابام با تأسف نگام کرد گفت من که زیرت له شدم هیچی تو خیابونی جایی دعوا نکن همه میفهمن کمخونی
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫