2777
2789

دوستان من از بچگی رویای مهاجرت داشتم تا الان که ۲۰ سالمه اما هنوز پشت کنکوریم و دارم واسه سال بعدی میخونم 

متاسفانه محیط زندگی ما بسته و کوچیکه و کسی از دورو اطرافیان ما مهاجرت نکرده و یه جورایی همه با این موضوع غریبه ان . سوالی که واسم پیش اومده من بخوام کنکور ایران بدم و مثلا دارو یا فیزیو با رتبه ای خوب ایشالا کسب کنم میتونم بورسیه بگیرم به کشورهایی مثل ...

واسه کشور ها هم ببینین این دومین مشکل من هست که خواستم راحبش تاپیک بزنم . من خانواده مذهبی و حدودا متعصب دارم اما خب از طرفی واقعا نمیتونم بیخیال این رویای بچگیم بشم بخاطر اعتقادات بقیه 

الان من شاید بگین  هنوز مهاجرت نکرده به ایم چیزا فکر میکنی؟ اما واقعا برای مهمه من موندم همه کارهام به امید خدا جور شد پوششم اونجا چطور باشه .دوستان من خودم اعتقادی به پوشش کامل ندارم و شاید درنهایت یه کلاه چیزی بزارم اما با خانواده متعصب چیکار کنم؟ یه کلاه بزارم حله؟

و اینکه اوضاع مالی عالی نیست و من باید فقط از طریق بورس اقدام کنم اما هیچی اطلاعات ندارم 

با همه این محدودیت ها و مشکلات اما بازم روزو شب دارم به این هدفه فکر میکنم 

نشدنیه بنظرتون؟ و من زیادی خیالاتیم؟

کاربری دست سه تا دوست👩سارا/ فاطمه/ مهرنوش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی رویاپردازی

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
خیالات نیست..ولی اول باید پله هارو کسب کنی..یکیش قبولیدوم 2 سال ایران کار کنیسوم مدرک زبانچهارم امتح ...

روندش اشنایی داری ؟

میتونی یه کوچولو بیشتر بهم توضیح بدی؟ بعد من رشتم تجربی کدوم رشته ها راحت تر میشه تحصیل کرد؟

کاربری دست سه تا دوست👩سارا/ فاطمه/ مهرنوش