2777
2789
عنوان

من دوباره یه چیز خریدم که

| مشاهده متن کامل بحث + 4372 بازدید | 191 پست

استارتر عکس صفحه چنده؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بابا چ خندیدنیچسب آکواریوم بخر بزن درست میشه ولی نمیدونم بتونی چایی بزنی یا ن چون اب جوش باید بریز ...

آره 

ولی  همینجوریشم مریضیم چ برسه به اینکه تو قوری چسب زده شده چای بخوریممممم ممنون ازت 

وایسا حالا عکس شالو بدم چقدددد خزه

برو از تاپیکم بیرون .یذره شعور نداره لابد آشنا هست ک برمیدارم

خاک تو سر اشنایی ک با ی مانتوتورو بشناسه.

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خب منم نپسندیدم ولی اونقدی که بقیه میگن هم بد نیست 

بنظرم اون قسمت سورمه ای پایینشو کلا ببر فقط کرم بالاش بمونه بشه کت

اگر باز هم به دلت نبود 

اون قسمتای پاره رو بده خیاط ببین اگه بخواد ببنده از میزان پارگیش کم میشه ؟ چون وقتی میخوان ببندن زیرش یه پارچه حالت چسب میزارن که اون پارگی ها به طور منظم بهش میچسبن

و با یه شلوار بگ همرنگش بپوش و شال سورمه ای بنداز میتونی استیناشو هم تا کنی و زیرش یه یقه اسکی استین بلند سورمه ای بپوشی 

اگه کمی جسارت داری پارچه زیر پارگی ها رو با پارچه قرمز ببند (ینی اون چسب پارچه ای که زیرش میزاره خیاط قرمز باشه و سقه اسکیتم قرمز بپوش 

برو از تاپیکم بیرون .یذره شعور نداره لابد آشنا هست ک برمیدارم

از کجا مطمئنی اول تاپیکت ندیده الان آنلاین شده کسی که عکس می‌ذاره از این چیزا نباید بترسه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اخه من کوتاه نمیپوشم کتم جدا کتم باچی بپوشم؟🥲وای خدا چ غلطی کردم ب این احمقا گوش دادم

ببین اگه خودت میتونی عکس مانتوت رو گوگل کن تمام استایلاش میاد اونجوری ست کن  اگه نمیتونی بزار من شات بگیر استالش رو برات پیدا کنم