2777
2789

یعنی دیگه همه فهمیدن حتی دیشب جلوی خودمم به روش آوردن که خدا شاهده جز احترام و مهمانداری و صبوری چیز دیگه ایی در حقش نداشتم  جوری که شوهرم پیش چند نفر گفته نمیدونم چکار کنم مامانم زنم رو اذیت میکنه پیش خودمم گفته رفت و آمد رو باهاش کم میکنم  

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا شوهرت قبول کنه که حلهبگو به مادرش بگه شما که از زن من خوشت نمیاد چرا میای خونمون که اذیت بشی

یه بار بهش گفت مشکلت با زن من چیه یعنی آشکار شده 

عروس بعدی رو بیاره می‌فهمه دنیا دست کیه

همیشه همینطوره

بعدی میاد پدرشون درمیاره تا قدر اولی رو بدونن

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند.منم قشنگ نشونش میدادم که ازش خوشم میاد ولش کن دیگه توهم کنار ب ...

آره خودشون باعث سردی میشن من پشت دستم رو داغ میکنم که بهش خوبی کنم بدی هم نمیکنم ولی دیگه اون همه احترام و حرمت نمیذارم