2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه مقعدته بمرور خونریزی هم میکنی 😭..بواسیر با علاعمی که گفتی ..اگه یبوستت درمان نکنی بدتر میشه ناله آدم درمیاره ..چند سال گرفتارشم .برو خودت از داروخونه پماد آنتی همورویید بگیر .‌یه پماد لیدوکایینم بگیر بیحسی قبل دفع بزن ..همیشه چربش کن ..تو آب گرم بشین ..چیزای ملین بخور ..دکترم بری همینارو میده 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

[QUOTE=363309296]بواسیره ینی؟؟ خیلی میترسم روم نمیشه نه به خانوادم بگم نه دکتر برم[/QUOTE

چند روز آینده مایعات گرم بیشتر بخور 

سوپ 

آلو بخارا 

انجیر خیس شده

بالاخص عدسی ،عدسی ،عدسی

کمپوت گلابی

موسلنیوم از داروخانه بگیر بخور

یه کم روند بشی

دفع راحت باشه

ان شاالله مشکلی نداری

یبوست انتهای روده رو زخم یا متورم کرده 

که با اینایی که گفتم

دفعت راحت میشه

اون مشکل انتهای روده حل میشه

خطرناکه ؟؟ خیلی میترسم

خطرناک نیست عزیزم نترس ..من و خواهرام داریم چندساله ..مشکل درد و سوزش هست که اوایل اینجوریه ...بمرور یا خوب میشه اگه رعایت کنی یا که تبدیل به همورویید میشه ..مهم تغذیه ست ..البته من زمان زایمان دچارش شدم با یبوست نبوده ..منم خیلی مراقبم یبوست نشم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اگه مقعدته بمرور خونریزی هم میکنی 😭..بواسیر با علاعمی که گفتی ..اگه یبوستت درمان نکنی بدتر میشه نال ...

وای خونریزی کنم سکته میکنم از ترس چون همش میخوام فکر کنم از روده اس خدایی نکرده 😭😭

زخم شده 

دنبه تازه بخر یه تیکه کوچولو داغ کن ی ذره هاا 

بد فشار بده بره تو 

یا ویتامین ای رو سوراخ کن با انگشتت استفاده کن 

یا روغن نارگیل یا پماد آد یا کره اصل 

ولی دنبه عالیه همین کارو بکن بد بیا ازم تشکر کن

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

وای خونریزی کنم سکته میکنم از ترس چون همش میخوام فکر کنم از روده اس خدایی نکرده 😭😭

نه عزیزم اگه از روده هات بود مقعد درد نمیکردیا سوزش  ..روده اکثر خونریزیش فرق داره تو مدفوعم خون هست مادرشوهر آبجیم سرطان روده داره این تو فرق داره ..بیخودی نترس😊فقط همین الان حواست باشه یبوست تکرار بشه اون ته روده قسمت مقعدت الان خراش افتاده با هر یبوست خراش دوباره  باز میشه و بمرور خون روشن ازت میاد ..روغن زیتون ..ویتامین ای هرچی که داری خودت بشور با انگشت روغن بزن داخل مقعدت ..چرب که بشه زخم بمرور بسته میشه ..هنوز تازه اینجوری شدی سریع اقدام کن هرچی زمان بگذره خوب شدنش سختتر میشه الان یکی از خواهرام خیلی خوب شده فقط زمان پریودی میگه اذیت میشم همین جور چیزها رو رعایت کرد