2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر بارها رفتم کار خاصی نکرد. فقط الان بتاهیستین دارم‌ .

منم وقتی میرم همین قرص رو میده دو روز میخورم خوب میشم معمولا وقت سرماخوردگی این مشکل برام پیش میاد، خودم حدس میزنم گوشام نیاز به تمیزکاری داخلی دارن فکر میکنم برا اونه

e❤ s❤ h❤ f

مامانم و خاله ام خیلی سال درگیر این بیماری بودن انقد دکتر رفتن فایده نداشت یکی طب اسلامی معرفی کرد ر ...

فقط گل بنفشه؟ میشه لطفا از مادرت بپرسی چی دیگه تجویز کردن و چطور از روغن استفاده کردن؟

منم وقتی میرم همین قرص رو میده دو روز میخورم خوب میشم معمولا وقت سرماخوردگی این مشکل برام پیش میاد، ...

من دیشب از حموم اومدم، همینطوری ده دقیقه بود نشسته بودم یهو دیدم اصلا نمیتونم تکون بخورم و همه چی داره میچرخه. دراز کشیدم بدتر شدم. قرص خوردم ولی حدود سه ساعت طول کشید‌ 

من همین قرص شما رو خوردمولی یه بار خالم رفت دکتر این مشکل رو داشت روی سرش یه مانور انجام داد یه جور ...

شما بعنی این مشکل رو داری؟ چه کاری برای بهبودت انجام دادی؟

خالت دیگه بعد اون این مشکل براش پیش نیومد؟

من دیشب از حموم اومدم، همینطوری ده دقیقه بود نشسته بودم یهو دیدم اصلا نمیتونم تکون بخورم و همه چی دا ...

عزیزم منم تجربشو داشتم 

دکترمتخصص به من گفت 

حتماااا حتما بعد حمام گوشتو باسشوار خشک کن رعایت کنی خوب میشه

وقرص بتاهستین خارجی خیلی بهتره یدونه دوتاشو بخوری خوب میشی ولی خشک کردن گوشت خیلی مهمه

باشه ممنونم، من علایم دیگه ندارم البته گاهی بخاطر سرگیجه احساس تهوع و یه حالتی مثل منگی یا غش دارم. 

شما بعنی این مشکل رو داری؟ چه کاری برای بهبودت انجام دادی؟خالت دیگه بعد اون این مشکل براش پیش نیومد؟

من قبلا ۲ سال پیش داشتم قرصرو ۱ هفته خوردم خوب شدم الان ندارم

خالم یه بار چند سال بعد شد دوباره قرص بتا هستین خورد خوب شد