2777
2789
عنوان

صدای هواگیری شیشه شیر اونت

125 بازدید | 8 پست

مامانا من تا حالا اونت نداده بودم چند روزه برا دخترم اونت خریدیم موقع شیر خوردن که از بغل هوا میره داخل تا شیشه شیر هوا گیری بکنه صدا میده یه صدایی که با گوش راحت میشه شنید و دخترم موقع خواب بخاطر اون صدا نمیخوره . توی بیداری میخوره ها فقط خواب نمیخوره .

میگم این صدا برا همه ی شیشه های اونته یا از شانس بده ماعه ؟

ببین اون دوتا سوراخ روی سرشیشه و دربش رو روی هم گذاشتی؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

باید اون سوراخ روی سر شیشه 

با سوراخ روی اون سفیدی روی،هم بیوفتن 

یه جوری ببند که بیوفتن روی هم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید اون سوراخ روی سر شیشه با سوراخ روی اون سفیدی روی،هم بیوفتن یه جوری ببند که بیوفتن روی هم

یه جوری گذاشتم که رو هم بودن صدا داد تعییر دادم رو هم نیوفتاد باز صدا داد

روی هم گذاشتم هم صدا داد نذاشتمم صدا داد کلا صدا میاد

نمیدونم والا

واسه دختر منم گاهی صدا هوا میده.همیشه نه مثلا تا حالا ۴ ۵ بار فقط متوجه شدم صدا هوا داده

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
یه جوری گذاشتم که رو هم بودن صدا داد تعییر دادم رو هم نیوفتاد باز صدا داد

اره اینجور میشه بعضی وقتا 

تمیز،بشور اون قسمتو 

شاید جرم گرفته 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
یعنی یه سری دیگه بخرم صدا هوا نمیده دیگه ؟

نمیدونم والا ببر سیسمونی ازش خریدی سوال کن