عزیزم نصف شب که برات ارسال نمیکنن، معمولا دوروز بعد از ثبت سفارش بسته بندی و ارسال میکنن...
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میدونم الان میترسم ثبت نشده باشه خریدم چون داخل سایت میزنم میگه سفارشی ثبت نشده
نگران نباش فردا یا پس فردا ارسال میکنن
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
یهشبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعتها فکر و خیال و به خودش میاد و میبینه روحش از اعماق وجود داره گریه میکنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !