2777
2789

عزیزم نصف شب که برات ارسال نمیکنن، معمولا دوروز بعد از ثبت سفارش بسته بندی و ارسال میکنن... 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم نصف شب که برات ارسال نمیکنن، معمولا دوروز بعد از ثبت سفارش بسته بندی و ارسال میکنن...

میدونم الان میترسم ثبت نشده باشه خریدم چون داخل سایت میزنم میگه سفارشی ثبت نشده 

میدونم الان میترسم ثبت نشده باشه خریدم چون داخل سایت میزنم میگه سفارشی ثبت نشده

نگران نباش فردا یا پس فردا ارسال میکنن

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
لابد بلد نیستی دیگهسایت و پیجای معتبر کاملا مشخصن

ن همچین مشخصم نیستن طرف پیجش بالای 300 کا بود  ی عالمه لایک میخورد پستاش آدرس مغازه حتی سایتم داشت دروغگو درآمد 

این سایتم میدونم کلاهب.ردار نیست چون قبلاً یکی سفارش داده به دستش رسیده ولی من از این میترسم که سفارشم داخل سایت ثبت نشده باشه 

وقتی پیام اومده ثبت شد همون لحظه ک ارسال نمیکنن😐زمانی واست توسایت کد میاد رهگیری میاد ک بره پست واین پروسه حداقل دوروز زمان میبره

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !