2777
2789

درحد ده دیقه هستن

میزم جلو دستشون نیست

فقط میز من هست

اگه بیارم خب لیوانو هی بگیرن دستشون یه جوریه

اگه نیارم زشته

چیکار کنم؟

محل قحطیه سر کارتون بیان؟؟؟؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا محل کار؟کافه ای جایی بیاد خوب...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

چون من جواب رد میدم هیاونا ول نمیکنن

اگه نمیخوای اجازه نده بیاد محل کارت

به این رفتار شما میگن با دست پس زدن با پا پیش کشیدن!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

حالا خواستگار هیچ کسایی که میان دفترتون ارباب رجوع یا هرچیزی هیچ وقت به میز نیاز نداشتین؟!!!

هم چایی هم یه میز اون وسط باشه یه شکلاتی بشقابی چیزی روش باشه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
چون من جواب رد میدم هیاونا ول نمیکنن

از این خواستگار سمج هاس😂اگه دلیل منطقی برا رد کردنش داشتی دیگه اجازه نده بیان ، چون رفته رفته خودشونو جا میکنن 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

اگه نمیخوای اجازه نده بیاد محل کارتبه این رفتار شما میگن با دست پس زدن با پا پیش کشیدن!

من گفتم یک سال و نیمه گفتم

بازم زنگ زدن بیان خونه من نذاشتم

خودش گفته بگین میرم سرکارش ببینمش

من باشم پذیرایی نمیکنم هم اینکه میز نیست که درست بزارن جلوشون هم اینکه صرفا دیدنه ما ایرانیام ک همیشه حرفمون اینه خودتو مشتاق نشون نده هم اینکه اونا هوا برشون میداره😄

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻
من گفتم یک سال و نیمه گفتمبازم زنگ زدن بیان خونه من نذاشتمخودش گفته بگین میرم سرکارش ببینمش

بگه! اگه واقعا نمیخواستیش اجازه نمیدادی بیان!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.