z_i_l_a_n مدیر استارتر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 3173 عنوان هفته ششم بارداریمه یکسره زیر شکمم درد میکنه🥲 173 بازدید | 24 پست هفته ششم بارداریمه سمت راستم نزدیکه مثانه یکسره درد میکنه بعد کاملا بچه رو حس میکنم که اونجاست اونجام سفت شده کاملا معلومه خم میشم چیزی بردارم اونجام درد میکنه انگار یه چیزه بزرگه هنوز جنین خیلی کوچولوه چطور من حسش میکنم کاملا نه حالت تهوعی دارم نه دلم چیزی میخواد نمی تونم هیچی بخورم صورتمم لاغر شده شمام اینطوری بودین جنسیت چیبود.. مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم 1403/09/16 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
405سفید عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 3715 عزیزم منم تازه باردارم بعدش بیا تاپیک من بخون یکم مشکل و درد دارم معجزه شکر گزاری...
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 18972 نه اون که بچه نیست بچه الان در حد یه انگور کوچیکه تازه تو هفته ۱۲ اینا تو ممکنه در حد نبض یا ترکیدن حباب حسش کنی تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
reyhiii عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3408 وای این اداها چیهماه هفتمم تازه چن وقته بچه رو حس میکنمهفته ششم آخه چ چیز سفتی 🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20192 وای این اداها چیهماه هفتمم تازه چن وقته بچه رو حس میکنمهفته ششم آخه چ چیز سفتی ربطی ب ادا ندارهمن انقد این بارداریم بچه رو زود حس کردم ک اگه بگم اصلا باورت نمیشه آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :) حل نشد...
ماهرمضون عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 5989 عزیزم سونو رفتی؟اگه نرفتی برو یه چک شو چون میگی یه سره درد داری دردت باید با استراحت خوب شه خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
z_i_l_a_n مدیر استارتر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 3173 نه اون که بچه نیست بچه الان در حد یه انگور کوچیکه تازه تو هفته ۱۲ اینا تو ممکنه در حد نبض یا ترکیدن ... سمت راستم کاملا سمت شده مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم
z_i_l_a_n مدیر استارتر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 3173 عزیزم سونو رفتی؟اگه نرفتی برو یه چک شو چون میگی یه سره درد داری دردت باید با استراحت خوب شه فردا حتما میرم مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم
reyhiii عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3408 ربطی ب ادا ندارهمن انقد این بارداریم بچه رو زود حس کردم ک اگه بگم اصلا باورت نمیشه چرا اداس و تلقینهفته ششم با سونو واژینال هم زور قابل رویته و عملا حجمی نداره 🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴
z_i_l_a_n مدیر استارتر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 3173 وای این اداها چیهماه هفتمم تازه چن وقته بچه رو حس میکنمهفته ششم آخه چ چیز سفتی بخدا قسم سمت راستم سفت شده و یکسره درد داره مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20192 چرا اداس و تلقینهفته ششم با سونو واژینال هم زور قابل رویته و عملا حجمی نداره باشه حق باشماس آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :) حل نشد...
reyhiii عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3408 بخدا قسم سمت راستم سفت شده و یکسره درد داره خب سفت شده باشه دلیل نمیشه بچه باشه 🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20192 بخدا قسم سمت راستم سفت شده و یکسره درد داره ببین بخاطر امضات جبه گرفته چون میدونن دنبال اینی ک بشنوی جنسیت بچه پسره کلا اینجا اسم پسر بیاری حق تیر برات آزاده 😅 آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :) حل نشد...