2777
2789

هفته ششم بارداریمه سمت راستم نزدیکه مثانه یکسره درد میکنه بعد کاملا بچه رو حس میکنم که اونجاست اونجام سفت شده کاملا معلومه خم میشم چیزی بردارم اونجام درد میکنه انگار یه چیزه بزرگه هنوز جنین خیلی کوچولوه چطور من حسش میکنم کاملا نه حالت تهوعی دارم نه دلم چیزی میخواد نمی تونم هیچی بخورم صورتمم لاغر شده شمام اینطوری بودین جنسیت چیبود..

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اون که بچه نیست بچه الان در حد یه انگور کوچیکه 

تازه تو هفته ۱۲ اینا تو ممکنه در حد نبض یا ترکیدن حباب حسش کنی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وای این اداها چیهماه هفتمم تازه چن وقته بچه رو حس میکنمهفته ششم آخه چ چیز سفتی

ربطی ب ادا نداره

من انقد این بارداریم بچه رو زود حس کردم ک اگه بگم اصلا باورت نمیشه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  حل نشد... 

نه اون که بچه نیست بچه الان در حد یه انگور کوچیکه تازه تو هفته ۱۲ اینا تو ممکنه در حد نبض یا ترکیدن ...

سمت راستم کاملا سمت شده 

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

عزیزم سونو رفتی؟اگه نرفتی برو یه چک شو چون میگی یه سره درد داری دردت باید با استراحت خوب شه

فردا حتما میرم

ربطی ب ادا ندارهمن انقد این بارداریم بچه رو زود حس کردم ک اگه بگم اصلا باورت نمیشه

چرا اداس و تلقین

هفته ششم با سونو واژینال هم زور قابل رویته و عملا حجمی نداره

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

وای این اداها چیهماه هفتمم تازه چن وقته بچه رو حس میکنمهفته ششم آخه چ چیز سفتی

بخدا قسم سمت راستم سفت شده و یکسره درد داره

بخدا قسم سمت راستم سفت شده و یکسره درد داره

ببین بخاطر امضات جبه گرفته چون میدونن دنبال اینی ک بشنوی جنسیت بچه پسره 

کلا اینجا اسم پسر بیاری حق تیر برات آزاده 😅

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  حل نشد...