2777
2789

بچه ها من اینستا ندارم ولی رلم داره.. بعد یهو زد به سرم برم امتحانش کنم.. با ایمیلم یه پیج زدم چند روزی چند نفر رو فالو کردم بعد اونا هم منو فالو کردن و اینا ک مثلا معلوم نباشه پیجم فیکه😐😂بعد رفتم اول فالو کردم رلمو بعدم بهش پیام دادم.. کلا برداشت پیجشو خصوصی کرد جوابمم نداد 😐بنظرتون فهمیده منم؟ 😂 کلا یه اسم و فامیلی فیک هم گذاشته بودم.. حس میکنم شاید فهمیده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توی ایمیلت اگ اسمت باشه اره میفهمه

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒

تو‌ وا نده فعالیتتو‌شروع کن

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

طفلی آقایون

اگر جواب بدن یه چیزی میگیم

اگر جواب ندن یه چیزی میگیم😁

شاید هم فهمیده😐😁

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

پیج که تابلو بوده فیک بوده و شاید هم فهمیده شمایی 

برای ساختن پیج فیک 

یه فامیلی خاص انتخاب کن مثلا احمدی 

بعد سرچ کن هرکسی احمدی هست فالو کن 

یه چند تا پیج فیک دیگه هم بزن که فامیلیشون احمدی باشه و با اونا خودت رو فالو کن 

یه چندتا هم پیج آشپزی و مدل و عکسای و آرایشی و آنلاین شاپ هم فالو کن 

طی چند هفته هایلایت بساز 

بیو بذار 

پست هات از طبیعت وفلسفه این چیزا باشه 

بعد یک ماه بهش درخواست بده.

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨