2777
2789
عنوان

انقدر از همسرم ناراحتم كه ميخوام اين پيام رو بهش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 25 پست
جای اینکار پاشو دوس بگیریک چای بخورنه بهش فکر کن نه پیام بده نه تماس بگیر انگار که وجود ندارهشام هم ...

از خداشه اينجوري باشه من و خانواده م بهش سرويس بديم كه راحت به برنامه هاش برسه

خانواده م كه شدن عابر بانكش 

از اينورم هم بچه رو نگه ميدارن من ٢٠ تا شيفت ميرم كه پول دربياريم خونه بخريم خير سرمون

اونوقت ايشون برنامه ها و اينده ش براش خيلي مهمه به خودشم بد نميرسه ولي هيچوقت قبول نميكنه كه داره خرج ميكنه حداقل ٣ بار در هفته غذا از بيرون سفارش ميده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سبک زندگیش مثل مجرداست حق داری دلخور باشی

منم همين اذيتم ميكنه

بعد اعتراض كه بكنم ميگه غر ميزني

الان جايي كه هستيم هوا تا منفي سه درجه سرد ميشه ايشون ميره تو اتاق من ميخوابه و پنجره رو باز ميكنه

صبح كه ميخوام برم وسيله بردارم يخ ميزنم ميگم پنجره رو ببند ميگه سر صبحي اعصابمون رو خرد نكن

طفلی بچت.اون از تو تنهاتره

من اصلا نميخواستم بچه بيارم

گفتم صبر كن يكم نفس بكشيم بعد

هي اصرار كه سنمون بالا ميره سخت ميگيري و فلان

الان عملا مسئوليت بچه با من و خانواده م هست ايشون هم خيلي خوشحال داره زندگيش رو ميكنه

الان فك نكني همسرم ناراحته ها

خودشم ميگه من خوشبخت ترين عالمم كه شما رو دارم و فلان

تازه گير داده كه يكي ديگه بياريم با اينكه بچه م هنوز دو سالش هم نشده

ولي نميدونه كه من اصلا نميدونم اينده اي باهاش خواهم داشت يا نه

من اصلا نميخواستم بچه بيارمگفتم صبر كن يكم نفس بكشيم بعدهي اصرار كه سنمون بالا ميره سخت ميگيري و فلا ...

اگه مرد خیانت کار و هرزه و بد اخلاقی نیست صبوری کن.اونم داره درسش رو میخونه.فکر میکنی شرایط بعداز جدایی خیلی ایده آله؟بعدشم ب هر حال اگرم اون خاست شما هم قبول کردی.در مقابل بچه مسئولی نمیتونی تنهایی تصمیم به جدایی بگیری