2777
2789
عنوان

اخراج از مدرسه بخاطر نمره

117 بازدید | 7 پست

وقتتون بخیر

من پایه دهم تجربی هستم 

از وقتی اومدم دهم نمراتم به شدت پایین اومده و دیگه انگیزه ای برای درس خوندن ندارم.مدرسه ما هم هر ۴۵روز یکبار کارنامه میده و من چند وقت پیش که اولین کارنامه۴۵روزم رو گرفتم دیدم چقدر وضع نمراتم بده 

(نهم معدلم ۱۹ بود)معدلم شده بود ۱۵

سر همین کارنامه۴۵روزه مدیر ما رو برد نمازخونه و گفت که شما درس نمیخونین،بچه تنبل هستین همون بهتر که سر کلاس نباشید و...کلی تحقیرمون کرد و اخر سر هم گفت که میخواد کلاس ها رو که شلوغن خلوت کنه و اگه کارنامه ۴۵روزه بعدی  نمرات همینجور پایین بود اخراجمون میکنه.مادر یکی از بچه ها هم اومده بود و میگفت که دوست ندارم دخترم کنار بچه هایی که درس نمیخونن درس بخونه و وضع مدرسه خرابه و...(بعضی بچه ها به خاطر حرفاشون کلی گریه کردن)خلاصه بعد از اینکه۲ساعت مارو نمازخونه نگه داشتن وازمون عکس و امضا گرفتن ما رو فرستادن سرکلاس 

کارنامه ۴۵روزه دوم هم قراره چند روز دیگه بدن 

الان می خوام بدونم میشه بخاطر نمرات کارنامه ۴۵روزه از مدرسه اخراجم کنن؟آخه ازمون عکس و امضا هم گرفتن واسه همین میترسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخراج نمیکننولی عزیزم چرا درس نمیخونی،توی این سن شما وظیفت فقط درس خوندنه

درس میخونم ولی درس ها حجمشون خیلی سنگینه زیاد نمیفهمم برای همین نمراتم پایین میشه 

زیست رو ۴ ساعت خوندم اما نمرم شد۱۰ 

درس میخونم ولی حجم درس ها خیلی سنگینه زیاد متوجه نمیشم و نمراتم پایین میشه.

درکت میمنم خودمم ک سال دهم رفتم خیلی افت کردم 

بیشتر ب خاطر این بود ک برا خودم بزرگشون میکردم 

ویدیو های کنک اموزشی تو تلگرام یرچ کنی میاد  از کتاب های کمک درسی هم میتونی استفاده کنی