2777
2789
عنوان

کیا زگیل تناسلی داشتن درمان شدن

271 بازدید | 16 پست

من چند روز پیش فهمیدم همون لحظه لیزر کردم الان داخل نی نی سایت خوندم بعضیا با شیره انگور و سرکه سیب یا الکل خوب شدن

شما چجوری درمان شدین؟

زگیل درمان نداره  مگه در مراحل اولیه 

اینم که میگن سطح ایمنیرو ببرید بالا فرضیه است 

یادمه تو بیمارستان یه بنده خدایی زگیل گرفته بود 

میگفت بقیه بهم گفتن اویشن بخور سطح لیمنیت بره بالا 

تقریبا هر هفته نی بینمش برای درخواست پیوند کبد 

اگر نگرفتی برو واکسن برن ولی ارزون نیست 

اگرم داری برو فریز کن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زگیل درمان نداره مگه در مراحل اولیه اینم که میگن سطح ایمنیرو ببرید بالا فرضیه است یادمه تو بیمارستا ...

گرفتم لیزر کردم چند روز پیش ولی میگن دوباره برمیگرده

زگیل درمان نداره مگه در مراحل اولیه اینم که میگن سطح ایمنیرو ببرید بالا فرضیه است یادمه تو بیمارستا ...

فریز درمان نمیکنه. پسر من رو دستش داشت بعد از فریز ظاهرش زشت و درشت تر شد. ما با شیره انجیر درمان کردیم

فریز درمان نمیکنه. پسر من رو دستش داشت بعد از فریز ظاهرش زشت و درشت تر شد. ما با شیره انجیر درمان کر ...

فریز کنترله 

دوم زگیل تناسلی یه بیماری مقاربتیه با زگیل پوست فرق داره 

زگیل دست برنمی گرده باید با لیزر برش داشته 

خیلی راحت 

فریز برای دست اشتباهه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
فریز درمان نمیکنه. پسر من رو دستش داشت بعد از فریز ظاهرش زشت و درشت تر شد. ما با شیره انجیر درمان کر ...

شیره انجیر رو باید از کجا گیر بیاریم؟

بعداز چند وقت خوب شد؟

شیره انجیر رو باید از کجا گیر بیاریم؟بعداز چند وقت خوب شد؟

همسایه مون درخت انجیر داشت. برگ یا میوه درخت انجیر رو میکندیم شیره سفیدی که از جاش میومد رو میزدم به زگیلش. جاش زخم شده بود. فک کردم بی فایدست ادامه ندادم جای زخم که خوب شد متوجه شدم زگیل هم رفته

شیره انجیر رو باید از کجا گیر بیاریم؟بعداز چند وقت خوب شد؟

شوهر من پشت پلکش داره

انجیر نارس رو میکنی یه شیره سفید ازش میاد اونوبگیر بزن بهش 

براشوهرمن خشکشون کرد

فقط نمیدونم چرا پشت پلکش گرفته بود!

همش میگم نکنه با سر رفته توچیزی😁

شوهر من پشت پلکش دارهانجیر نارس رو میکنی یه شیره سفید ازش میاد اونوبگیر بزن بهش براشوهرمن خشکشون کرد ...

عزیزم زکیل هر جای بدن میتونه باشه که اصلا هم خطرناک نیست بیشتر بخاطر زیبایی برش  میدارن اما زگیل تناسلی خطزناکه مهم ترین راه انتقالشم رابطه جنسی