2777
2789

میگم اگه کسی به یه دختر ساده و پاک که کل شهر روش قسم میخورن و حتی شغل و خانواده و چهره و ... خوبیم داره وفا نکنه 

به یه دختر هرزه و جلف میتونه وفا کنه ؟ 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساده و پاک عزیز دوست پسرت بهت خیانت اگر کرده که ببین چه هفت خطی هستی یه شهر نمیفهمه دوست پسر داری 

ولی اگر نامزدت یا شوهرت این کارو کرده همون بهتر رفته پی کارش زودتر شناختیش عمرت تلف نشده باهاش

ساده و پاک عزیز دوست پسرت بهت خیانت اگر کرده که ببین چه هفت خطی هستی یه شهر نمیفهمه دوست پسر داری ول ...

هرکی با آقایی وارد ارتباط شد هفت خط میشه ؟ حتی اگه کل خانوادت در جریان باشن ؟ و کار مزخرفی صورت نگیره 

اگه هفت بودمو میتونستم‌ مثل خیلیا خودمو عرضه کنم که حالو روزم این نمیشد 🙂

هرکی با آقایی وارد ارتباط شد هفت خط میشه ؟ حتی اگه کل خانوادت در جریان باشن ؟ و کار مزخرفی صورت نگیر ...

خب اگر آشنایی بوده و دستش برات رو شده چرا خودتو ناراحت میکنی ؟ خداروشکر که قسمت این ادم مزخرف نشدی 

آشنایی واسه همینه دیگه 

میدونم بالاخره وابستگی پیش میاد ولی بازم خدا دوستت داشته زود شناختیش 

ببین این کارا وقتی تو اشنایی واست روبشه خیلی بهتره تا بری زیر یه سقف اون موقع ادم نابود میشه واقعا عمر و سلامت روانشو ادم از دست میده تازه اگر شانس بیاری جسمی هم بهت اسیب نرسه