2777
2789
عنوان

مجردم یه سوال از باردارها دارم😍

370 بازدید | 36 پست

هر دفعه میرید سونوگرافی جنین بزرگتر میشه نه🤩🥰😍تا الان ندیدم احساس میکنم خیلی حس خوبی باید باشه روند رشد یه انسان تو دلتون رو میبینید؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره قربونش برم‌هر سری کلی تغییر کرده میشه برای نینیم‌دعا کنی سالم‌برام‌بمونه

خداحفظش کنه چندهفته اید شماگلم؟

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد

ببین تا حسش نکنی نمیتونی درکش کنی ان شاء الله یه ازدواج خوب با بچه های خوب داشته باشی

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

اره عزیزم خیلی حس خوبیه که هربار میرم قدو وزنشم میگن😍 و‌میبینم تکوناشو داخل سونو‌ قند تو دلم آب میشه انشالله نصیب تمام اونهایی که ندارن و درانتظارن هم بشه 🙏🥺

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
اره عزیزم خیلی حس خوبیه که هربار میرم قدو وزنشم میگن😍 و‌میبینم تکوناشو داخل سونو‌ قند تو دلم آب میش ...

عزیزم شمام تو هفته من دل درد یا کمر درد داشتید؟

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀