2777
2789
اووووو ۵۰ واسه واسه ساعت گریهبهترین خواننده ها با سیستم و اینا برای یه شب کامل اینقدر می‌گیرند

عه پس دفعه بعد هماهنگ میکنم کمتر بده

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۵۰ هزار تومان 😄😄

عزیز گرانقدر این خانم پول هم ندی راضیه 

خب حالا منم بخندم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

چه خوبه ما مثلا خانمهای محترم وقتی کسی به کس دیگه حرفی میزنه بهش تیکه نمیندازیم و نظر نمیدیم

چه خوبه ما مثلا خانمهای محترم وقتی کسی به کس دیگه حرفی میزنه بهش تیکه نمیندازیم و نظر نمیدیم

اخه جاریت خدایی خیلی کم داده بنده خدا زحمت میکشه چون هیچی نمیگه و تعیین نمیکنه اونم سواستفاده میکنه

روضه خوانی نرخ نداره وهرچی بدی قبول میکنن  ولی بهتره یه سعه ای بدین که هزینه رفت وامدشون دربیاد 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اخه جاریت خدایی خیلی کم داده بنده خدا زحمت میکشه چون هیچی نمیگه و تعیین نمیکنه اونم سواستفاده میکنه

به ما چه