2777
2789

متفادته با توجه به هر زمینه . 

بین ۶۰-۱۰۰ درصد ...💔

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید زیاد😐 البته فکر میکنم روش اگر منطقی باشه میگم اههه به چه نکته ای دقت کرده بود و من به ذهنم نرسیده بود اگر نه که میگم چه چرت و پرتی بود گفت کار خودمو میکنه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خیلی درحدی که کسی بگه این لباست زشته با دلسردیم و غم میپوشمش خیلی خیلی زیاد

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

اگر قانع کننده و منطقی باشه بله صد در صد 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

به کسی که صد در صد اعتماد نیست. ولی مثلا از سمت دوست باشه

نه اینکه به بقیه ۱۰۰ درصد اعتماد باشه . 

نظر بقیه روم تاثیر داره 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

0%

تو زندگی فقط دوبار به حرف دیگران گوش دادم 

که هر دوبارشم پشیمون شدم 

از اون به بعد 

همیشه اون کاری که بنظر خودم درست بوده رو انجام دادم

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه