2777
2789
عنوان

از زندگی کردن و زنده بودن بیزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 52 پست
باور کن آرزومه شاید یکم ناراحت بشم بخاطر بدبختی هایی که کشیدم و زندگبم عادلانه نبود ولی اینو به زندگ ...

الان اینجوری میگی ولی خدای نکرده اتفاق بیفته ازترس خوابت نمیبره منم ناامید وخسته ام ولی فکرمیکنم وحشت میکنم وگرنه اگه راحت بری خب منم دوست دارم اون دنیاخوب باشه برات منم دوست دارم برم مامان بزرگ ام وبیینم خیلی ها و بیینم 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

نمیدونم هرکسی ی اعتقادی داره ولی من اعتقادم اینه اگ اونوری باشه چیزی ب اسم زجر برا ماها نیس، اگ قرار ...

چی بگم خب بالاخره پاک که نیستیم من خودم کلی گناه دارم البته به قول شما این همه سختی تودنیا کشیدیم دیگه باید گم بشه بارمون واسه اون دنیا......

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا عین خانواده من، واقعا طلبم دارن از ادم، اینا دیکتاتوری بیش نیستن، واقعا خیلی حسرت این دهه نود ...

دیدی چه تولد هایی واسشون میگیرن؟

من تو خوابم همچین چیزی رو نمیبینم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
دیدی چه تولد هایی واسشون میگیرن؟من تو خوابم همچین چیزی رو نمیبینم

اوهوم🥲اون ب کنار،  من توعمرم مامان بابام بغلم نکردن بوسم نکردن،  من حسرت اینارومیخورم،  محبت نکردن هیچ فقط کتک زدن، حتی بخودشونم محبت نکردن، همیشه عین سگ وگربه پریدن بهم، چرا این چیزایی ک تو کل دنبا عادیه، محبت عشق دیدن برا ما باید حسرت بشه🥲

اوهوم🥲اون ب کنار، من توعمرم مامان بابام بغلم نکردن بوسم نکردن، من حسرت اینارومیخورم، محبت نکردن ...

من تو ام یا تو منی

من مامان بابام خیلی پیرن ولی بازم عین سگ و گربخ هستن 

ما رو هم روانی کردن

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
من تو ام یا تو منیمن مامان بابام خیلی پیرن ولی بازم عین سگ و گربخ هستن ما رو هم روانی کردن

هردومون عین همیم،  باورت میشه مادربزرگ پدربزرگ مادریمم اینجوربودن تااینکه دوسال پیش پدربزرگم مرد بعد مادربزرگم اونموقه پشیمونشد ک چقد اذیتش کرده ولی دیگ چ فایده، کلا ازدواجاشون سنتی و بی عشق بوده اونموقه،  اگ میدونستن عشق چیه ک ماروباعشق بزرگ میکردن ن  اینکه تربزنن تو اینده ماهم

هردومون عین همیم، باورت میشه مادربزرگ پدربزرگ مادریمم اینجوربودن تااینکه دوسال پیش پدربزرگم مرد بعد ...

هدفشون از ازدواج فقط جفتگیری بوده قدیمی ها

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
در اون دنیا شما میخواستی ک به این دنیا بیای عزیزمبعضی اوقات افسردگی به آدم قالب میشه ولی ان شالله حا ...

کسی که کارش به خودکشی برسه معلومه که چقدر زجر کشیده کی قبلش انتخاب میکنه به دنیای پر از زجر بیاد؟ به نظرم این نظریه غیر منطقیه

دقیقا عین خانواده من، واقعا طلبم دارن از ادم، اینا دیکتاتوری بیش نیستن، واقعا خیلی حسرت این دهه نود ...

نه عزیزم ربطی به دهه نداره ،در تمام دهه ها پدرو مادر بیفکر  وجود داشته ،حتی خیلی از دهه نودیا بچه طلاقن یا میشن با والدین بیفکر و بی مسئولیت