2777
2789
اره منم موافقم کلا هیچکسی رو نباید به کاری که تمایل نداره مجبور کرد میبینی یه خطایی درمیاد اون وسط

آره همیشه همینطوره 

منم دوست داشتم برم شهر کناری ولی بخاطر همین چیزا نرفتم از همین چیزا ترسیدم !

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

عزیزم هیچ ربطی به عروس طفل معصوم نداشتهعمر داماد تا همینجا بوده

تو درست میگی 

من نمیگم مقصر اون بوده نباید لج میکرد الان همه بریزن رو سرش 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا رو گفتم بعضیا ببینن اگه واقعا تصمیم دارن و راه دوره و مخالف هم وجود داره کوتاه بیان بخدا نمی ار ...

دقیقا همین اتفاق تو شهر ما افتاد. ما دو مراسم جدا داریم خانواده عروس جدا، خانواده ی داماد هم جدا. شب اول که پایکوبی خانواده عروس بود مراسم برگزار شد. ولی روز دوم عروس برا میکاپ یه شهر دیگه رو انتخاب کرده بود واز قضا یه تکه از لباسش جا مونده بود تو شهرمون و داماد و برادر عروس برگشتن که لباس رو براش ببرن و توراه تصادف کزدن و داماد و تنها برادر عروس تو تصادف فوت شدن. 

دایی من ۲۴ سال قبل عروسیش تو روستامون بوده دیشب مثلا حنابندونش بوده امروزش میره دنبال نمیدونم‌چی تصا ...

وای چه سخت خدا رحمتش کنه 

اینو می بینی سر خاکسپاری همه نقل و شکلات میریختن آقا من مردم فقط😭😭

دقیقا همین اتفاق تو شهر ما افتاد. ما دو مراسم جدا داریم خانواده عروس جدا، خانواده ی داماد هم جدا. شب ...

آخی آخی آخی صد حیف 😭😭😭😭

عروسی به عزا تبدیل شد 😭😭😭😭😭

وای چه سخت خدا رحمتش کنه اینو می بینی سر خاکسپاری همه نقل و شکلات میریختن آقا من مردم فقط😭😭

🥺🥺😓 خدا برای هیچکس نیااااارهه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
شانس دختره گیر آدمای غیر منطقی افتادهعمر دست خداست بدون اذن پروردگار برگی رو زمین نمیفته

باشه 

🥺🥺😓 خدا برای هیچکس نیااااارهه

انشالله 😭😭😭😭

شانس دختره گیر آدمای غیر منطقی افتادهعمر دست خداست بدون اذن پروردگار برگی رو زمین نمیفته

خدا درسته عمر دستشه ولی نگفته خودتون به کشتن بدید واسه یه لباس 

وقتی داماد مخالف بوده عروس چرا هی اصرار رو اصرار و بزور بره .

مگه قرار نیست واسه داماد خودشو خوشگل کنه خب اون راضی نبوده 

خدا درسته عمر دستشه ولی نگفته خودتون به کشتن بدید واسه یه لباس وقتی داماد مخالف بوده عروس چرا هی اصر ...

ظاهرا فامیل دامادی 

هیچی عزیزم عذرخواهی میکنم وارد تاپیکت شدم

به طرز فکرت ادامه بده

اره خیلی سخت بود یه هفته کل شهر تو شوک بودن.

آخی 😭😭😭

ظاهرا فامیل دامادی هیچی عزیزم عذرخواهی میکنم وارد تاپیکت شدمبه طرز فکرت ادامه بده

نه من فامیل هیچ کدوم نیستم ولی به این قضیه نگاه میکنم می بینم لج بازی خوب نیست اونم با مخالفت شدید ‌