چند هفته پیش توی شهرمون یه عروسی بود ما توی یه شهر کوچیک زندگی میکنیم که آرایشگاه داره چندین تا ... مزون عروس داره و .... کلا همه چی هست . و انصافا هم آرایشگاه ها ارایششون قشنگه و لباس عروسا هم خیلی قشنگ و منصف .. من خودم 6 ماه پیش عروسی کردم رفتم همینجا و خیلی راضی ام . بعد جدیدا تو شهر ما مد شده دیگه هیچ کس نمیره آرایشگاه و مزون اینجا ...همه میرن شهر بغلی که دو سه ساعت فاصله اس با شهر ما ...میگن اونجا عروسو خوشگلتر میکنه ...ولی پول بیشتری میگیره دیگه. میگن عروس داماد اختلاف داشتن سر این آرایشگاه و مزون . عروس یه پا وایستاده که هر طور شده من باید برم آرایشگاه و مزون عروس فلان جا لباس بگیرم مگه من چی کم دارم از بقیه و اینا .. داماد هم مخالف شدید بوده اما عروس راضی نشده و به زور و هر چی بوده دیگه رفتن از اون شهر هم نوبت آرایشگاه گرفتن هم رفتن لباس عروس انتخاب کردن ... بعد عروسی کردن و عروسی تموم شد و فردای عروسی داماد میخواسته لباس عروس رو ببره برای مزون(از مزون زنگ زدن گفتن بیار ) بعد داماد رفته که لباس رو ببره متاسفانه تو راه تصادف میکنه و می میره 😢😞 میگن فرداش که خاکسپاری بوده عروس با ناخنای کاشتش کل صورتشو خنج زده و زخم کرده از گریه ... خانواده داماد هم ریختم رو سر عروس که تو پسر ما رو کشتی . داماد و ما گفتیم راه دوره نرو اونجا ، تو یه پا وایستادی گفتی باید برم .
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اینا رو گفتم بعضیا ببینن اگه واقعا تصمیم دارن و راه دوره و مخالف هم وجود داره کوتاه بیان بخدا نمی ار ...
دقیقا همین اتفاق تو شهر ما افتاد. ما دو مراسم جدا داریم خانواده عروس جدا، خانواده ی داماد هم جدا. شب اول که پایکوبی خانواده عروس بود مراسم برگزار شد. ولی روز دوم عروس برا میکاپ یه شهر دیگه رو انتخاب کرده بود واز قضا یه تکه از لباسش جا مونده بود تو شهرمون و داماد و برادر عروس برگشتن که لباس رو براش ببرن و توراه تصادف کزدن و داماد و تنها برادر عروس تو تصادف فوت شدن.