2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 62 پست
دقیقا فرقش چیه ؟

هیکلیه باشگاه میره چشم دختر محجبه مونو گرفته 

خخخ اسی شوخی میکنم ناراحت نشی

آدم جایزالخطاست من دارم شاخ در میارم از نظرات 

حالا این خودش رو راست گفته بقیه چی جانماز هم آب میکشن 

ولی ی مسئله ای هست تفاوت فکری شما دو تا 

اومدیم و بعد از ازدواج که دیگه اون شر و شور جنسی کنار رفت نتونید عقاید همدیگه رو تحمل کنید 

وقتی هنوز چیزی نشه خام حرفاش و قیافه اش شدی دیگه قراره چطور خطوط رد نکرده باشی ؟

اینکه از یکی خوشت بیاد یعنی خطوط قرمزو رد کردی ؟

داری بهم توهین میکنی 

خوشحال شدم نظرتو گفتی بسلامت 

کاربر جدید نیستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امیدوارم کلا تاپیک مزاح باشه فقط محض خنده گفته باشی. یعنی واقعا خودت خودتو در حدی میدونی که حتی به ا ...

خدا شاهده میدونستم هجده سالته 

تا رفتم رو کاربریت

چقدر شماها بلند پرواز و ایده آل گرا هستید 

امیدوارم تا سی سال همینطوری بمونی و از آرمان‌های بزرگت حتی یک قدم عقب ننشینی دوست من 

خدم میدونم اشتباهه ولی میگم ک اسکل شدم

اسکل نشدی 

شاید چون بی تجربه ای اینم حتما خوب بقیه اخلاقا و رفتارا رو ظاهر سازی کرده که به دلت نشسته

متنفرم از نرررررهایی که هرغلطی میکنن بعد تا یه دختر چادری پاک و خوب میبینن یا ازدواج میفتن

هیکلیه باشگاه میره چشم دختر محجبه مونو گرفته خخخ اسی شوخی میکنم ناراحت نشیآدم جایزالخطاست من دارم شا ...

بخاطر هیکلش ازش خوشم نیومده 

گفتم ک برای دین احترام قائله برخلاف خیلیا ک دین ستیز شدن این روزا 

خودشم در حد من نمیدونه میگه من کجا تو کجا 

بنظرم خیلی بهتر از یسری پسرای دیگس ک مغرورن

الان جانماز آب کشیدنو با من بودی؟؟

توهین میکنین بعد میگین ناراحت نشی

هه

کاربر جدید نیستم
اسکل نشدی شاید چون بی تجربه ای اینم حتما خوب بقیه اخلاقا و رفتارا رو ظاهر سازی کرده که به دلت نشستهم ...

ن ببین این اونطوری نیس

خودش اقرار میکنه ک در حد هم نیستیم هر چی خدت میخوای 

چجوری بگم پسر بدیه ولی پسر بدی نیست😅😅

کاربر جدید نیستم
بخاطر هیکلش ازش خوشم نیومده گفتم ک برای دین احترام قائله برخلاف خیلیا ک دین ستیز شدن این روزا خودشم ...

نه دیگه منظورم این بود. پسر خوبیه حداقل جانماز آب نمیکشه 

بابا شوخی کردم دیگه یعنی از بدن و قیافش خوشت اومده دیگه مگه بده باید چشم ببندیم بعد ازدواج کنیم؟؟

خدا شاهده میدونستم هجده سالته تا رفتم رو کاربریتچقدر شماها بلند پرواز و ایده آل گرا هستید امیدوارم ت ...

آرمان بزرگ؟ 

دقیقا منظورت کدوم ارمان وخیاله؟ 

اینکه وقتی خودت با هیچکی نبودی ولی  نخوای بری با یکی که با خیلیا بوده هیچ اینکه حتی احتمال داره بعد ازدواجش هم بکنه ارمانیه؟ 

نه دیگه منظورم این بود. پسر خوبیه حداقل جانماز آب نمیکشه بابا شوخی کردم دیگه یعنی از بدن و قیافش خوش ...

خب پس جانماز آب کشیدنو با کی بودی🙁

کاربر جدید نیستم
آرمان بزرگ؟ دقیقا منظورت کدوم ارمان وخیاله؟ اینکه وقتی خودت با هیچکی نبودی ولی نخوای بری با یکی که ...

بابا حرص نخور خدمم میدونم غلطه و بعدا پشیمون میشم

ولی ی حس بچگانه گرفتم بهش ک چن روز دیگ یادم میره 

کاربر جدید نیستم
اینکه از یکی خوشت بیاد یعنی خطوط قرمزو رد کردی ؟داری بهم توهین میکنی خوشحال شدم نظرتو گفتی بسلامت

وقتی اومدی اینجا نظر میخای جنبه اش هم داشته باش قرار نیست ک باب میلت بحرفیم. اون داره مخ میزنه و توام ایمانت ایقد ضعیف هست و سن عقلیت ک نمیدونی از زندگی چی میخای. دو کلمه حرف حساب میشنوی فشار بهت میاد تو نظر نخواه. منم دختر محجبه یا پسر مذهبی ببینم از راهش وارد میشم غیر اینه ؟!<خود دانی ما تکلیفمون انجام دادیم 

ساده بودم باختم