2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خنده دار بود بنظرممخصوصا اونجا ک از پلنگه حرف میزد

بامزه بود ولی جوری نبود که آدم قهقهه بزنه

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
ولی خدایی خوشتیپ تر شده هاتو فاصله ها و دلنوازان انقد خوش قیافه نبود

یادش بخیر پوستر شو داشتم 🤣🤣🤣 قایم میکردم کسی نبینه و جالب اینجاست رو سیاوش خیرابی کراش بودم ولی پوستر این بنده خدارو خریده بودم 

نیما هم همین بود فقط رشید عالی بود

رشیدم یه جاهایی خیلی زیاده روی میکرد اصلا رعایت نمی‌کرد ولی از بقیشون تو طنز یه سر و گردن بالاتر بود

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
رشیدم یه جاهایی خیلی زیاده روی میکرد اصلا رعایت نمی‌کرد ولی از بقیشون تو طنز یه سر و گردن بالاتر بود

رو زندگانی فک کنم کراش بود😂

بجا حتی رفت روش

ارع قبول دارم شوخی جنسی زیاد داشت

اما جوکر تایم نیما فلاح کلا جنسی بود