2777
2789
عنوان

خالم بهم میگه بچه نیاری بدبخت میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 84 پست

چرا همه مخالفان فرزند آوری جمع شدن اینجا

عزیزم دنیا تا بوده همین بوده 

حس مادری یه نیاز طبیعیه و نمیشه سرکوبش کرد

سخته ولی شیرینه

اگه خودت و همسرت راضی هستید حتما بیارید به حرف خالت چکار داری

چرا همه مخالفان فرزند آوری جمع شدن اینجاعزیزم دنیا تا بوده همین بوده حس مادری یه نیاز طبیعیه و نمیشه ...

هرکس اینجا بود گفت نیار ی نفر هم نگفت بیار یعنی انقد وحشتناکه 

یا علی

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من واقعا بچه دوست داشتم ولی اگه بچه اولم ناخواسته نبود هیچ وقت بچه دار نمیشدم ،،به هیچکسم توصیه نمیک ...

آفرین، حتی دیگه نمیتونی برای خودت آرزوی مرگ کنی😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
هرجور خودت راحتی عزیزم حسمو خواستی که گفتم ولی یکم منطقی فکر کنمی خوای یه بچه بیاری با شرایط پر استر ...

نمیشه بیشتر از این بازش کرد 

ولی ما خودمونم الان به زور زنده ایم

چه اصراریه با این وضع یه نفر دیگم اضافه کنیم ؟ 

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

هرجور خودت راحتی عزیزم حسمو خواستی که گفتم ولی یکم منطقی فکر کنمی خوای یه بچه بیاری با شرایط پر استر ...

شما خودت بچه داری؟

شما خودت بچه داری؟

یه دختر دارم 

من سال ۱۳۸۸ بچه دار شدم اون موقع وضع خیلی حاد نبود

ولی الان که به این فکر می کنم چقد تحت فشار گرفته 

نگرانه 

چقد محدود شده

خیلی ناراحت میشم 

حسم این بود که خیلی دخترم باعث رشدم شد.خیلی بیشتر به توانایی هام پی بردم 

دومی هم دلم میخواد فعلا قسمت نشده 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
چقدر بچه دار شدن وحشتناکه😂

ببین انقد مسئولیتش زیاده که حددددد نداره... من عاشق دخترمم جونمم براش میدم اما سختی های بچه خیلی بیشتر از قشنگی هاشه به نظرم.. اونم الان با این وضعیت اجتماعی و اقتصادی و جنگ و ... 

شما فقط خوبی هاشو دیدی، یکم به سختی هاشم فک کن بعد تصمیم بگیر 😇🌷

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ببخشید میشه بپرسم چرا دخترتون محدود شد؟؟

حتما می خواید بگید وضع گل و بلبله همه چی سرجاشه 

دعوا و حاشیه درست بشه 

چیزی نگم بهتره 

اونی که بخواد بفهمه می فهمه

نیازی به پرسیدن نیست 

یه دختر دارم من سال ۱۳۸۸ بچه دار شدم اون موقع وضع خیلی حاد نبودولی الان که به این فکر می کنم چقد تحت ...

خدا حفظش کنه 

با این که نظرتون خیلی محترمه ولی پیشنهاد میدم حداقل ی بچه دیگه بیارید..

یا بچه نداشته باشید یا براش همدم بیارید 

من تک فرزندم دارم دق میکنم هیچکسو ندارم بی کس و کارم 

بزرگترین فوبیا زندگیم از دست دادن والیدنمه 

غمخوار ندارم همدم ندارم 

تنها کسی که تو دنیا دارم مامانمه ای کاش ی خواهر داشتم 

پدرم تصادف کرده مادرم کمرش رو باید عمل کنه 

کسی نیست کمک کنه بار همه این ها افتاده رو دوش من 

احساس میکنم بهم ظلم کردن

شما این ظلم رو در حق دخترت نکن ...

من این گوشه دارم میمیرم 🥲

چقدر بچه دار شدن وحشتناکه😂

کمبود برق و آب و گازم اضافه کن به همه اوناااااا که گفتم... سال به سال دریغ از پارسال

اگه بد بود اولی رو که آورد دومی رو نمیاورد. حتی دومی رو هم آورد باز اگه میدید خیلی بدبخته میتونست سومی رو نیاره. ولی سومی رو هم آورد. باور کن که چهارمی رو هم میاره و هنوز بهت میگه نیار.

اگر خودت میخوای بیار. بچه خیلی سختی داره. زحمت داره. باید خودت بخوای که بتونی با زحمتش کنار بیای. ینی به خاطر حرف بقیه نباشه. وقتی خودت میخوای اصلا هم بدبخت نمیشی. خیلی هم کیف میکنی. بچه ی من خیلی بچه ی سختیه. بد خوابه. منم تنهام و کسی رو ندارم کمکم کنه. نوزاد که بود از شدت خستگی میشستم گریه میکردم. ولی بازم دلم میخواد یکی دیگه داشته باشم. دلم برای نوزادیش تنگ شده. دلم میخواد همون جور شبا ده بار بیدار شه شیر بخوره. درسته زحمت داره ولی میوه ی دلمه.