2777
2789
عنوان

عمم کوبید دهن بچه اش خون اومد نامرد

773 بازدید | 33 پست

مشکل روانی داره بچه شلوغ کرد اسباب بازی بچه های دیگه رو میخواست گریع میکرد رفت رو مشخش کوبید دهنش خواهشاً اگه توانایی نگهداری شو ندارید اعصابش رو ندارید نیارید چون بچه ها گناهی ندارن شما اونا رو به دنیا آوردید توروخدا جدی بگیرید دلم برای اون بچه و عزت نفس و آینده اش کباب شد برای سلامتی عمم هم صلوات بفرستید داروی اعصاب مصرف می‌کنه ممنون 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بره بمیره صلوات بفرستم براش ک سالم بمونه بیشتر اعصاب اون بچه رونابود کنه امثال عمه ت برن زیر تریلی ا ...

دست خودش نیست دارو مصرف میکنه چیزی میگیم شوک عصبی وارد میشه اجزای صورتش به حالت سکته در میاد

بره بمیره صلوات بفرستم براش ک سالم بمونه بیشتر اعصاب اون بچه رونابود کنه امثال عمه ت برن زیر تریلی ا ...

نفرین فرکانس منفی دارع و این بازگشتیه برا خودت 

عشــــAــــق🔗♥️

دیگه خودت میگی دارو اعصاب مصرف میکنه پس یعنی بیماره و مشکلش حاد قطعا دست خودش نبوده.انشاالله خداشفاش ...

باید بستری می‌شده بخاطر بچه هاش کسیو نداشت مدرسه ببره و نگهداری کنه حالش اصلا خوب نیست دلم براشون میسنژعغ