2777
2789
عنوان

بهش میگفتید مادرشم نا مسلمونا 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 17971 بازدید | 209 پست
خب اگر شوهرت دوست نداره چرا رفتی؟☺️اگر شوهرت مهم نیست بچت مهمه چرا به ع.. نبوده تا حالا؟ اون گردنبند ...

عزیزم فدات شم ارومتر گناه داره مادره مجبور بوده تو که از شرایطش خبر نداری

خب اگر شوهرت دوست نداره چرا رفتی؟☺️اگر شوهرت مهم نیست بچت مهمه چرا به ع.. نبوده تا حالا؟ اون گردنبند ...

حالا اینطوری نگو

تو که دقیق داستان زندگیشو نمیدونی

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب زنگ بزنهاونا که اطلاعات مردم رو نمیدن.از کجا بپذیرن که اسی واقعا مادرشه و....حوزه خیلی سخت گیره. ...

درسته شوهرمم قبلا گفت بعید میدونم بزارن😭😭

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

تو شهر ما نیست گلم اون سر ایرانه شوهرم اجازه نمیده برم اونجا

نرو تلفنی زنگ بزن اونجا بگو گوشیو بدن بهش صحبت کن بعد شماره خودشو بگیر اقلاً نمیتونی بری ببینیش تصویری باهم حرف بزنین 

یه طوری راضیش کنیا با زبون خوش یا با دعوا نمیکشتت که

شوهرم خیلی سختگیره و مقرراتیه از اون سختگیرای روزگاره راضی نمیشه هرگزززز

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خب زنگ بزنهاونا که اطلاعات مردم رو نمیدن.از کجا بپذیرن که اسی واقعا مادرشه و....حوزه خیلی سخت گیره. ...

اگه اسی زنگ بزنه براشون توضیح بده شک نکن اونا به دخترش خبر میدن و موضوع رو پیگیر میشن دخترش دلش بخواد میگه یا شمارشو بگیرن یا شماره رو بدن بالاخرهیه چیزی میشه

توکل به خدا ...عزیزم

تا الان صبر کردی بازم صبر کن بزار دخترت ازدواج کنه

مستقل شد باهاش ارتباط بگیر. ما تو فامیل داریم دختره تا بیست و چند سالگی با مادرش قطع رابطه بود چون پدرش اجازه نمیداد همو ببینن حتی با کسی که شماره ی دختره رو به مادرش بدن بدجور درمیفتاد اما در نهایت دختره با مادرش ارتباط گرفتن دایی هاش تو عروسی دختره بودن اما پدره رو به سختی نگه داشتن که عروسی پیداش نشه.

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

خب یه روز دیگه میرفتی حوزه میدیدیش همیشه که اونجاست و بعدم میگفتی زنگ بزن ۱۱۰ هر غلطی میخوای بکن فقط برو گمشو از کنار من با من حرف نزن به تو ربطی نداره، خودتم تلاش زیادی واسه ارتباط برقرار کردن با بچه هات نکردی میتونستی بری مدرسشون ببینیشون اصلا اونا حقی ندارن بچه های تو رو بگیرن وقتی باباشونم فوت شده کامل مال تو بودن خودت دادیشون وگرنه قانون کامل میداد به خودت اگه تلاشی میکردی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
شوهرم خیلی سختگیره و مقرراتیه از اون سختگیرای روزگاره راضی نمیشه هرگزززز

بچه ها بالاخره خودشون میان سراغت تا آخر عمرشون که عمو و زن عمو نمیتونن نگهبانی کنن. پس دعا کن و از خدا بخواه مثل یعقوب که به یوسفش رسید.

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋