2777
2789

کی تا حالا اینجوری بودی این بار پریود شدم یه روزه اونم خون کم دیگه قطع شد هر چی گرمی بگید خوردم

زعفران 

رازیانه

آویشن

دارچین 

چیکار کنم خون به جریان بیفته پایین بیاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم چن بار اینجوری شدم ولی خب من کیست وتنبلی دارم بخاطر اونه به جریان نمی اوفته🤣رفته که رفته

ولی من تاریخ پریودم که عقب میوفته یا امپول میزنم یا یه بسته قرص ال دی اگه( دختر هستی بنداز )استفاده میکنم خود بخ خود پری میشم

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
منم چن بار اینجوری شدم ولی خب من کیست وتنبلی دارم بخاطر اونه به جریان نمی اوفته🤣رفته که رفتهولی من ...

گلم تو رو خدا یعنی شده تو هم یه روزه اونم با خون خیلی کم پریودت شده باشه؟؟؟؟

اره ولی با دارو گیاهی گرون خریدم خوب شدم ۲ ساله پریودام خوب بود یه دفعه اینجور شد شک به بارداری دارم ...

ال دی زیادم مصرف کنی باعث میشه بهم بریزه 

من تنبلی دارم رفتم پیش یع دکتری فقط بهم ال دی داد 

استفاده کردم دقیقا همین مدلی شدع بودم 

یه روز در حد لکه 

یا سه روز در حد لکه 

یع دکتر دیگه رفتم گفت ال دی تاثیرش برا همه ادما یکی نیست پریود بعضی ادمارو بهم میریزه و اثر نمیکنه و بدترم میکنه

ال دی زیادم مصرف کنی باعث میشه بهم بریزه من تنبلی دارم رفتم پیش یع دکتری فقط بهم ال دی داد استفاده ک ...

آها گلم تو رو خدا خیالم راحت کن یعنی بوده تا حالا پریود یه روزه بشی اون یه روزم خیلی کم مثه لکه باشه

گلم تو رو خدا یعنی شده تو هم یه روزه اونم با خون خیلی کم پریودت شده باشه؟؟؟؟

اره بخدا من تازه چون پلی کیستیک pocهستم دوره پری هام ۳ روزه هس بخدا شده که اصلا خونریزی نبوده در حدی که مثلا انگاری یه جایی زخمه شده و تمام در اون حد خیالت راحت که باردار نیستی ولی برا کیستت حتما دکتر برو

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
اره بخدا من تازه چون پلی کیستیک pocهستم دوره پری هام ۳ روزه هس بخدا شده که اصلا خونریزی نبوده در حدی ...

خواهر دلگرمم کردی دستت درد نکنه من اصلا اوضاع زندگیم طوریه و الا بقیه برای بارداری به آب و آتیش میزنن ناشکر نیستم ولی از خدا میخوام هر چیزی رو وقتی بده که دلمون میخواد 

ان شالله هر دو تنبلی تخمدانمونم برطرف میشه 

من این ماه این طور شدم ولی دارو گیاهی گرفتم خیلی خوب بود توام امتحان کن البته گرون بود

خواهر دلگرمم کردی دستت درد نکنه من اصلا اوضاع زندگیم طوریه و الا بقیه برای بارداری به آب و آتیش میزن ...

والا من رفتم دارو گیاهی طب اسلامی انواع دکتر زنان ماما انواع دستگاها ولی جواب نداد یعنی نکه اصلا نداد دو یاسه بار پری مرتب شدم بعد دوباره قطع شدم اخر خرفشونم باید لاغر بشم و ورزش کنم و سبک زندگیمی تغییر بدم ولی هرکاری میکنم لاغر نمیشم

والا من رفتم دارو گیاهی طب اسلامی انواع دکتر زنان ماما انواع دستگاها ولی جواب نداد یعنی نکه اصلا ندا ...

لاغر کنی که حتما تاثیر داره خیالت راحت 

هر روز یه ساعت پیاده روی برو تغدیه ام کم کن