2777
2789

من از اول زندگیم خیلی به خانوادم وابسته بودم و ازشون دور نبودم هیچ وقت از طرفی هم حس میکنم چون همیشه کارامو اونا انجام دادن خیلی تنبلم و نیاز دارم خودم به کارام برسم و روی پای خودم وایسم برای همین شیراز رو انتخاب کردم چون هم خیلی دوره به تهران هم عاشقشم نمیدونم به نظرتون میتونم دووم بیارم یا سخته فراموشش کنم واقعا نمیدونم چیکار کنم البته میدونم الان وقت انتخاب رشته و اینا نیست برای سال دیگه دارم میپرسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر تهران میاری، چرا میخوای بیای شیراز؟
پشیمون میشی ها

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

عزیزم این دیگه چه دلیل انتخاب رشته کردنه؟باید با توجه به رشته ای که قبول میشی و دانشگاه انتخاب رشته ...

میدونم رتبه ام بالا میشه تهران دانشگاه خوب میارم قطعا ولی واقعا نمیخوام همیشه به پدر مادرم تکیه کنم 

میدونم رتبه ام بالا میشه تهران دانشگاه خوب میارم قطعا ولی واقعا نمیخوام همیشه به پدر مادرم تکیه کنم

همون شهر خودت برو هزار تا مشکل برای آدم پبش میاد که توبه درس خوندن میکنی

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
آخه بخاطر مستقل شدن میگفتم یه شهر دیگه خودمم عاشق تهرانم واقعا ولی واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

خب برای مستقل شدن راه های دیگه هم هست

به روحیه بستگی داره، من اذیت میشدم شهر دیگه، درس خوندن خودش استرس داره

حالا شایدم برا شما خوب باشه و حسابی بگردی

حس شادی باید در درونت باشه 🍕

اگر تهران میاری، چرا میخوای بیای شیراز؟پشیمون میشی ها

خودمم دو دلم واقعا از یه طرف دلم میخواد دور بشم تا انقدر به اونا تکیه نکنم و از طرفی هم عاشق تهرانم هم میگم شاید پشیمون بشم نمیدونم واقعا