2777
2789
عنوان

نشانه های عشق مردان

101 بازدید | 6 پست

نشانه اش چیه واقعا ببین یه مردی که ظاهری ابراز علاقه نمیکنه و حتی یه بغل ساده و بوس نمیکنه خودش و میگه از بوس خوشم نمیاد .... ولی سعی می‌کنه برات بهترین چیزا رو بخره خیلی هواتو داره کلی نگرانته اتفاقی برات بیوفته کلی دعوات می‌کنه که چرا مراقب خودت نیستی واقعا عاشقه ؟ اگه عاشقه پس چرا هیچ کار رمانتیکی نمیکنه دلم گرم باشه دوستم داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این که تعریف کردید جوونی‌های بابانوئله😂

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

من نشانه مردی که عاشقمه میگم البته آدم با آدم فرق داره

من هنوز بعد چند سال حتی اگه پنج دقیقه ازم دور سه دلش میگیره اگه ب روز‌برسه عین پسر بچه ها گریه می‌کنه از شدت دلتنگی همیشه تو دعوا اگه ببینه من ناراحت شدم ناراحتی خودشو می‌ذاره کنار میگه تو مهم تری اگه من ناراحت بشم خودش بیشتر از من ناراحت میشه خودشو سرزنش می‌کنه موقع پریودی حتی نمی‌ذاره بلند شم آب بخورم و...