2777
2789

تو همین سایت کلی معلم دیدم 90 درصدشون طرز فکرای غلط عقب افتاده

طرز حرف زدنا بد

بعد اینا میخوان بچه ها رو تربیت کنن 

کاش به جای اینکه انقدر ازمونای سخت میگرفتن واسه فرهنگیان میدیدن کی لایق معلم شدنه

اکثر معلمای امروزی نالایقن چه از لحاظ سواد چه تدریس چه تربیت خودشون

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

چرا اینقدر گیر دادین به معلما تو همه ی اقشار همه جور آدمی هست دیگه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو تا معلم ابتدایی چند سال پیش با هم سر انتقالی دعوا گرفته بودن و یکیش اون یکی رو کشته بود به طرز فجیعی 

واقعا برا بچه ذهنت خوبی نمیمونه 

حالا اینا که هیچ 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

معلومه دیگه خیلی‌ها صرفاً برا کار ثابت دولتی و حقوق دانشجویی و تعطیلاتش میرن فرهنگیان

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

اونی ک انتخاب میکنه خودش مشکل داره چ انتظاریه

طرف درس میخونه درصدا 80/90 نمیاره یکی ک امتیازای متفرقه داره با 20/30 درصد قبول میشه

واقعا دیگه بنظرم معلمای خوب خیلی کم شدن

معلما ما (تا همین 3/4 سال پیش) همه دکترا و رتبه های خفن

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

چرا اینقدر گیر دادین به معلما تو همه ی اقشار همه جور آدمی هست دیگه

چون معلما تو تربیت بچه ها تاثیر میذارن بیشتر تایم روز رو بچه ها مدرسن

اونی ک انتخاب میکنه خودش مشکل داره چ انتظاریهطرف درس میخونه درصدا 80/90 نمیاره یکی ک امتیازای متفرقه ...

علاوه بر مدرک رفتار خیلی مهمه ک اکثرا افتضاحن

قربون دهنت.

تجربه‌ی مصاحبه‌ی فرهنگیانم که رد شدم و یه سری برخوردهایی که از معلم‌های خودم دیدم یا از معلم‌ برادرم شنیدم خیلی این جوری بوده.

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
چون معلما تو تربیت بچه ها تاثیر میذارن بیشتر تایم روز رو بچه ها مدرسن

خب تو همون نصف روز که مدرسه هستن با سی چهل تا بچه از فرهنگ های مختلف هم سر و کار دارن فقط معلم نیست که بچه باید تو خونه از لحاظ تربیتی غنی باشه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
علاوه بر مدرک رفتار خیلی مهمه ک اکثرا افتضاحن

چون اصلا ملاک مصاحبشون این نیست

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

قربون دهنت.تجربه‌ی مصاحبه‌ی فرهنگیانم که رد شدم و یه سری برخوردهایی که از معلم‌های خودم دیدم یا از م ...

کاش حداقل سواد داشتن اکثرا با پارتی بازی اومدن 

خب تو همون نصف روز که مدرسه هستن با سی چهل تا بچه از فرهنگ های مختلف هم سر و کار دارن فقط معلم نیست ...

درسته ولی معلم هم تاثیر گذاره