2777
2789

اینکه نسل شدیدا باهوش صد درصد از دهه شصتی و هفتادی ها باهوش تره شاید حتی بگم هشتادی این این قضیه رو اینقدر زود میفهمن رو توجیه میکنه

از تاپیکم معلومه مامان و باباش هردو شاغل بودن و این توی خونه تنها میموند و از این غلطا میکرد و میومد به همه تعریف میکرد،خواهر بیچاره من خیلی معصوم بود و زود اومد به من گفت ترسید به مامانم بگه،البته خیلی کامل خدارو شکر به خواهرم نگفت ولی اونقدری اشاره کرد که بترسه،خواهرم از مدرسه برگشت خودشو کرد زیر پرده ها گریه میکرد

هی مدیرا و ناظم ها از دهه هشتادی ها میگن که بی ادبن فقط منتظرم که دهه نودی بره زیر دستشون و یه دفعه بیاد لهشون کنن دلم خنک شه،با اجازتون فقط این نیست 

اگه فک میکنید توی مدارس سطح پایین فقط اینه باید بگم اشتباه میکنید،مدرسه خواهرم غیردولتی معروفیه که توی منطقه بالاست،شاخ در اوردم

الان میان میخورنت ک بگن دهه هشتاد و نود احمقن فقط شصت و هفتاد خوبن

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرافکرمیکنین هرکی پولداره باادبه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

ربطی به شاغل و خانه دار نداره

کساییم هستن ک خانه دارن و بچشون یکارایی میکنه

نظارت ک نبااشه تهش میشه این

نباید برای از سر باز کردن بچه ی گوشی ی اینترنت بدن دست بچه بگن برو حالشو ببر

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب با توجه به امکانات هر دوره بچه ها متفاوت بار میان

مقایسه کردن نسل ها اشتباهه

دهه ۸۰ و نود دست پرورده خود ما دهه شصت ها و هفتاد ها هستند از زیر بوته نیومدن که

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

یاد خودم افتادم وقتی اولین بار از طریق درس زیست دوم دبیرستان آگاه شدم لقاح چیه و بارداری ب چ صورته باورم نمی شد میگفتم یعنی اماما هم؟

دوستام میگفتن ببین همه و همه حتی آمنه ساداتِ ذبیح پور 😂