2777
2789
عنوان

طلاق با بچه کوچیک

440 بازدید | 39 پست

هرچی فکر میکنم‌ بهترین راهم جداییه 

هم برای من هم برای بچم ( آخرین بار جلو بچم کتکم میزد بچم با ترس و نگرانی نگاه میکرد منم فقط سکوت میکردم آخ نمیگفتم که بچم بیشتر از اینا نترسه) 

بخاطر بچم هم که شده باید جدا شم‌

ولی میترسم از نقطه ای امن خودم خارج شم 

از تغییر میترسم‌

کار و درآمد فعلا ندارم 

خانوادم ذره ای حمایتم نمیکنن مادرم میدونه که شوهرم جلو بچم منو میزنه خم به ابرو نمیاره میترسه نون خور اضافه شه 

خونه هم ندارم 

یه ملک برای شوهرمه که به اسم‌منه نمیذاره بفروشم چندبار املاک رفته نگهبان سریع خبر داده به شوهرم و دردسر و دعوا شده و کلا نزدیک محل کار شوهرمه اگر مشتری بره احتمال خبردار شدنش زیاده 

اونجا هم یه خونه باغه که قابل سکونت نیست چون امنیت نداره اطرافش همه باغ های خالی هست هر لحظه ممکنه یکی بیاد تو خفتمون کنه

عقلم به جایی نمیرسه دیگه‌نمیدونم‌چاره چیه هر روز دارم نابود میشم از بس حرص میخورم تو این زندگیفقط یه ...

بچه رو ب تو میده!

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچم ۹ ماهشه قانونا حضانتش تا ۷ سالگی با منه بعدشم امیدوارم بتونم اعتیاد شوهرمو ثابت کنم کلا حضانتو ب ...

بنطرم تلاش کن جداشو منم خودم دارم جده میشم چون قرار نیست شوهرت عوض بشه

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

ریدم ب دهن تک تک این موجودات کثیف و بو گندویی ک بهشون میگن مرررد یه مشت لاشیه نکبت سگ ب روح پدر و مادراشون ک اینارو بجون ماها انداختن امیدوارم اون دنیا هم جا نداشته باشن.😡

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍