2777
2789
عنوان

دارم روانی میشم شوهرم میخواد چند ماه بهم پول نده

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 94 پست
اعتمادشو ازدست دادی اشتباه از شما بوده باید سعی کنی بازبون بی زبونی معذرت خواهی کنی و بهش توضیح بدیا ...

یک مدت ما منفجر میشم من الان روغن ندارم میگم بده نمیده لج کرده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه این روند ۲ روز بیشتر طول کشید...خانوادشو در جریان کارهاش قرار بده...بچها سوع تغذیه میگیرن،،مریض میشن...تو رشدشون مشکل ایجاد میشه...سلامتی شوخی بردار که نیست!!!!

چقدر این آدم نفهمه......

بگو اگه پولی هم برداشتم زندگی دیگه ای که ندارم....برای همین خونه زندگی خرج میکنم دیگه....بگو اگه تو دنیا اشتباهی کنیم...توبه میکنیم و خدا توبه پذیره و میبخشه.....بعد شما استغفرالله از خدا بزرگتری.......والا که خدا میبخشه،،،،بنده ی خدا نمیبخشه!!!

یک مدت ما منفجر میشم من الان روغن ندارم میگم بده نمیده لج کرده

عب نداره 

بدون روغن بپز 

غرورشو خورد کردی 

واینکه بعضیا دیگه لجی ان 

باید میشناختی توی این مدت شوهرتو

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
عب نداره بدون روغن بپز غرورشو خورد کردی واینکه بعضیا دیگه لجی ان باید میشناختی توی این مدت شوهرتو

درست میشع صبوری کن 

وصداتم بالانبر 

یه جور باش که بفهمه نادمی 

ولی بعدشم بگو که لازم دارم بیشتر بده واین حرفا

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
اگه این روند ۲ روز بیشتر طول کشید...خانوادشو در جریان کارهاش قرار بده...بچها سوع تغذیه میگیرن،،مریض ...

این خانواده ها براش مهم نیست جواب هیچ کسی رو نمیده بابام بگم بابام بیاد میگه این دخترت خداحافظ محضر هم دیگه رو میبینم 

این خانواده ها براش مهم نیست جواب هیچ کسی رو نمیده بابام بگم بابام بیاد میگه این دخترت خداحافظ محضر ...

خوب بگو بد بخت اگه اومدی محضر که باید مهریه و نفقه بدی که...........باباتم بگه دستت درد نکنه ،پس همون بهتر بیا محضر

بگویعنی دور از جونشون بمیرن هم عیب نداره؟؟؟؟؟!پس تو پدر نیستی......یک حیوون که حیوونه،خودش نمیخوره،م ...

فکر کنم شوخی می‌کنه بچه هارو آخر می‌بره غذا اینا براشون میگیره منو اذیت میکنه 

نفقه مهریه رو که خيلی راحت میده اصلا بهم نیست براش

مهم نیست.خوب بده....خودتو بچهارو خلاص کن از این زندگی....این چه زندگیه ،میخاد شما رو زجر بده...اونموقع نفقه و مهریه رو هر جور که دوست داری خرج میکنی...دیگه آقا بالا سرذهم نداری،که شما رو به گوه خوردن بندازه