2777
2789
عنوان

چرامن اصلا خواستگار ندارم همه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 73 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شانست عنیه. دنبال ریشه و دلیل فلسفی نگرد.

پشم‌هایم سرحال و شاداب بودن حتی مقاوم به لیزر، تا اینکه عضو نی‌نی‌سایت شدم. از تمامی کاربرانی که با تاپیک‌های فوق سمی من رو در مسیر پشم‌زدایی یاری دادن سپاسگزارم. ❤
تو مگه تو رابطه با یکی نبودی که ازش بدت میومد؟ وقتی خواستگار نداشتی همونو میچسبیدی

بعدشم یعنی چی خواستگار نداشتی اونو میچسبیدی

اون اصلا نه ظاهر نه پول و مادیات جزو ملاکا و معیارای من نبود

من مگه چند سالمه ک بخوام عمرمو پای ادم اشتباه بذارم

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

🤣🤣🤣

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

چاره چیه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

یدونه باشه ولی اونی که میخوای باشه

دوستان بارش حق رو مشاهده میکنین

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

صبر کن میاد

نه بابا با صبر نمیاد 

چله سوره حشر و طاها بگیر

الکیه