2777
2789
عنوان

سوتی های خنده دار جدید

521 بازدید | 41 پست

من چندوقت پیش داییم اومدن خونمون با داییم خیلی هم تعارف دارم، حدود 30 نفر دعوتی داشتیم، روی سینی پایه دار پر از لیوان چایی بود، لیوانا از سینی سر خورد و همه رو ریختم رو پای دایی جان 🤕😂دیدم دایی صحبت نمیکنه بنده خدا با یک آرامشی رفت بیرون و پماد سوختگی و.. آوردیم یعنی آبروم رفت.

سوتی بعدی، منو همسرم ویروس گرفتیم و بعد همسزم از شدت تب هذیون میگفت و زیر سرم که بود مجدد رفتم داخل اتاق معاینه دکتر. خودمم تب داشتم به دکتر گفتم همسرم زیر سرم یک چیزایی میگه دارو دارین راحت بشه؟ منظورم بود برای آرامش و هذیون نگفتن بود. دکتر گفت خانم چرا فکر میکنی من دارو میدم چیز خورش کنی 😂😂من 🙄دکتر 😖و کلی خندیدم. همسزم گفت حتما فکر کرد میخوای مثل کلثوم اکبری کنی. 

یکبار هم خونه عمه م بودیم رفتم سرویس بهداشتی، تا رفتم داخل دیدم یکی جیغ زد معلوم نبود دختره یاپسر 😂😂😂نوه عمه م بود که بخاطر بلوغ صداش چند رگه شده و پسره. عمه م گفت عادت داره با چراغ خاموش میره دسشویی 😂😂خب من از کجا بدونم کی داخله 😂بعد از سرویس هم تا مدتها تو افق محو شده بود 

میشه بیاید تاپیک آخرم؟🙏🏻😔

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

😂😂😂😂واییییی

من داییم باهام جلک جمع زیاد شوخی میکنه و بهم بر میخوره 

جنبه ام پایینه 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂وایییییمن داییم باهام جلک جمع زیاد شوخی میکنه و بهم بر میخوره جنبه ام پایینه

😂😂😂چه خوبه. من این داییمو که سوزوندم 70 سالشه. وای آبرو برام نموند. دیگه م ندیدمش 😂😂

اخریه فقط😂😂😂😂😂چه شاعرانه جیش میکرده😭🥲😂

خیلی شاعرانه 😂😂خونه ی ماهم میاد، نه درو قفل میکنه نه چراغو روشن میکنه اوندفعه همین اتفاق واس یکی دیگه از فامیلا هم افتاد و این شخص دوباره جیغ رد هیچکس تحویلش نگرفت 😂😂😂😂😂

😂😂😂چه خوبه. من این داییمو که سوزوندم 70 سالشه. وای آبرو برام نموند. دیگه م ندیدمش 😂😂

ای وایییییی😂😂

من فک کردم جوونه 

دایی من ۳۵ سالشه زیاد باهام شوخی میکنه 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

سوتی نبود ولی دیروز کلاس کامپیوتر داشتیم داشتیم تو دانشگاه بعد من دکمه پاورو پیدا نمیکردم که روشن کنم بعد استاد گفت چرا روشن نمیکنی گفتم الان روشن میکنم 😅 رفتو اومد دید بازم روشن نکردم برام روشن کرد 🫠 الان انقد خجالت میکشم برم دوباره سره کلاسش 

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷

من پدرم مریض بود برای عیادت همه اومده بودن منه احمق استکان های چایی رو خالی بردم جلو همه گذاشتم بعدم قوری کتری برداشتم بردم پر کردم 😂😂😂🤌 عروس عمم وقتی استکان خالی گذاشتم جلوش گف به به چه چایی خوش رنگی 🤣😭

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
خیلی شاعرانه 😂😂خونه ی ماهم میاد، نه درو قفل میکنه نه چراغو روشن میکنه اوندفعه همین اتفاق واس یکی د ...

واییی چه سمه😭😭😂😂😂😂

جیشوی جیغوی گریانِ در حال بلوغ😭😂

صبح میشه این شب 🌠
سوتی نبود ولی دیروز کلاس کامپیوتر داشتیم داشتیم تو دانشگاه بعد من دکمه پاورو پیدا نمیکردم که روشن کن ...

😂عزیزم یادش نمیمونه. انقد شاگرد زیاد دارن که یادشون نمیمونه 

من یکی دیگه یادم اومد. بعد اتمام امتحانم که سخت بود زمانی که دانشجو بودم دوتا در کنار هم بود من بلای خارج شدن از صحنه امتحان اشتباه وارد اون یکی در شدم و اون در انباری بود و روم نمیشد بیام بیرون 😂یک ذره موندم درو دیوار و نگاه کردم صدای خنده پسرا اومد منم سریع پریدم بیرون 😂خداروشکر ترم آخرم بود 😂😂😂

😂عزیزم یادش نمیمونه. انقد شاگرد زیاد دارن که یادشون نمیمونه من یکی دیگه یادم اومد. بعد اتمام امتحان ...

واااای😂 منم روزه اوله دانشگاه گفتن کلاس طبقه آخر من همینجور پله هارو رفتم بالا دیدم پشت بومه پسرایه کلاسم من دیدن 

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷