2777
2789

کسی که حتی حاضر به حل شدن مشکلاتش نیست و فقط مرگ میخواد و افکار خودکشی تو سرشه و میخواد یه روزی عملیش کنه حتما ، کسی که دلتنگ عزیزشه که زیر خامه

دارو جوابگو هست؟؟

یه طوری که انگار زندگی از نو برات شروع میشه

لطفا کسایی که تجربه خودشون یا کسی رو دیدن بگن حال روحی قبل قرص و بعد قرص رو بگید

ممنونم عزیزان💗🙏🏻

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

بله دارو تاثیر داره

اما باید مداوم مصرف بشه و سبک زندگیش هم تغییز کنن

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه قبل خودکشی یه سفر بری یجایی حال و هوات اگه عوض نشد من خودم بت سیانور میدم باشه؟

رفتم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

دارو نخور باید از درون حالت خوب باشه رو خودت کار کن هدف پیدا کن و تلاش کن براش

نه گلم اون واسه کسیه که یکم حالش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله دارو تاثیر دارهاما باید مداوم مصرف بشه و سبک زندگیش هم تغییز کنن

ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه دوباره باردار نیستی عزیزم ؟؟

بله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه گلم اون واسه کسیه که یکم حالش بده

یعنی من امسال یکم حالم بد بود ؟

من هنوز ام  دستام می‌لرزه گاهی از استرس از چشمام اشک میاد ولی خب نمیخوام بمیرم دیگه کلی کار هست که انجام ندادم ولی خب نمی‌دونم چطور ادامه بدم

خودکشی راه حل دائمی برای مشکل موقتیه 

هیچوقت اینکار رو نکن 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

یعنی من امسال یکم حالم بد بود ؟من هنوز ام دستام می‌لرزه گاهی از استرس از چشمام اشک میاد ولی خب نمیخ ...

آدما باهم فرق دارن

من با دارو هم فک.نکنم خوب بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله

خوب پس عزیزم. خدا یه فرشته دیگه داره بهت میده به جای فرشته ای که رفته. شاید روح خودشه برگشته پیشت. نازش کن باهاش حرف بزن. براش برو سیسمونی و لباس بخر گلم. 

این کارها چیه بهش داری فکر می‌کنی ، خدا بهت لطف کرده کم لطفی نکن. شکر گذاری کن حالت بهتر میشه

کیو از دست دادی ؟

خاک سرده یه مدت میگذره  آرومتر می شی

هممون کساییو از دست دادیم منم مادرو برادر و مادربزرگ عزیزمو که مثل مادر بود برام خیلی عزیزبود برام

ولی خب خیلی از تجربه گرای زندگی پس از زندگی دیدن که وقتی بازمانده ها خیلی گریه میکنن و نا آرومی اونها اذیت میشن...

ان شالله صبرت بیشتر بشه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

خودکشی راه حل دائمی برای مشکل موقتیه هیچوقت اینکار رو نکن

به هیچی جز اون فکر نمی کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40