2777
2789

بچه ها منو جاریم ده سال اختلاف سنی داریم جاری کوچیک کوچیکم اون 18 من 28 ما وقتی تو خونه ایم باهم میگیم میخندیم خیلی شوخی میکنیم کلا باهم خوبیم خیلی شوهرم نمیزاره باهم بریم جایی میدونم یعنی بگم نمیزاره به نظرتون حق دارع ولی بگم با اون جاری هایه دیگه ام که از من ده سال بزرگترن بگم میخام برم جایی میزاره که من باز با اونا حال نمیکنم اصلا بعدم به من نمیخورن اصلا کلا نمیرم با اونا جایی به نظرتون رفتارع شوهرم طبیعیه؟ 

اره عزیزم طبیعی 

شاید اون یه چیزی میدونه از برادر و زن داداش خودش که شما نمیدونی و درونشون نمیبینی چون دوسش داری و باهاش صمیمی هستی 

ما وقتی یکیو دوست داریم و باهاش اوکی هستیم بدیاشو یا نمی‌بینیم یا اگه ببینیم جدی نمیگیریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه جالبه رابطتون اختلاف سنی منو خواهرم اینقده ولی اصلا درست نمیتونیم مکالمه داشته باشیم فک میکردم همه ی هم سنای شما از ما ایراد میگیرن

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

چه جالبه رابطتون اختلاف سنی منو خواهرم اینقده ولی اصلا درست نمیتونیم مکالمه داشته باشیم فک میکردم هم ...

میدونی من اخلاقم خیلی بچس حتی اون منو نصیحت میکنه 

شوهرت طبیعیه😂وای خیلی خوبه جاری اینجوری

جاری منم اینجوریه واقعا خوبه 

مهربونه باهم اوکی هستیم اماااااا تا زمانی که فاصله ها رعایت شه 

حدومرزو رد کنیم دوتامون میوفتیم به جون هم 

جاری منم اینجوریه واقعا خوبه مهربونه باهم اوکی هستیم اماااااا تا زمانی که فاصله ها رعایت شه حدومرزو ...

ببین من کلا خونگرمم اصلا هم حسودی نمیکنم همه چیز رو میگیم تو روی هم مودبانه ولی با شوخی 

جاری منم اینجوریه واقعا خوبه مهربونه باهم اوکی هستیم اماااااا تا زمانی که فاصله ها رعایت شه حدومرزو ...

خوبه؟

😶اره با جاری کلا خیلی صمیمیت خوب نیست در حد بگو بخند و اینا خوبه اما راز گفتن و اینا ممکنه بعدا دردسر شه

چون از دید شوهرم ب هست نباید باهم جایی بریم

نه عزیزم متوجه منظورم نشدی بزار خودمو مثال بزنم منو جاریم عاشق همیم 

جاری من همیشه بهترینارو برای من خواسته منم همینطور 

یه روز اومد گفت من با یه گروهی میرفتم کوه گردش پیاده روی میای شوهرم اشاره کرد گفت بگو نه منم لج کردم گقتم اره میام شوهرم گفت برو ولی عواقبش با خودت 

من رفتم یه مدت همه چی عالی 

چنان داستانی برای من درست کرد چنان پرتوقع شد که یه لحظه کلا اختیار زندگیم از دستم دررفت افتاد دست اون 

هنوزم همو دوست داریما هنوزم باهم خوبیم 

اما حدومرزو رعایت میکنیم ماهم جایی همو ببینیم کلی میگیم میخندیم اما اولویت اولت شوهرت باشه 

اولیت هر آدمی باید زنش یا شوهرش باشه

خوبه؟😶اره با جاری کلا خیلی صمیمیت خوب نیست در حد بگو بخند و اینا خوبه اما راز گفتن و اینا ممکنه بعد ...

واقعا همینه عزیزمممم 

ناخواسته این اتفاقا میوفته هاااا 

طرف ذاتش بد نبست خیلی ناخواسته این اتفاقا میوفته بین جاری