2777
2789
عنوان

میشه یه لطفی بکنید و بیاید😢

279 بازدید | 31 پست

دوستان کسی میدونه علائم پارگی کیست چیه؟

لطفا اگه میدونید دریغ نکنید و بگید بهم خیلی نگرانممممممم

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
درد خیلی شدید حالت تهوع به بو حساسیت نشون میدی

من درد نداشتم و تهوع و سردرد خیلی داشتم و بعدش خونریزی

ایا خونریزی هم از علایمش هست؟

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
2804
منم يه كيست تو طحالم دارم دكي گفته بتركه ميميرم 😬

وای خدا نکنه

برای من کیست تخمدانه

فک نکنم چون من کیستم وقتی ترکید از دلدرد زمینو گاز میزدم خون ریزیم نداشتم

آهان پس منکه اصلا دل درد نداشتم بنظرت بی خودی نگران شدم؟

وای خدا نکنه برای من کیست تخمدانه

مرسي عزيزم 🙏 

کیست تخمدان ساک یا کیسه ای است که بر روی تخمدان ها شکل گرفته و حاوی مایع یا بافت های دیگر است. این کیست ها در سن باروری شایعند و ممکن است تعدادشان بیش از یک عدد و اندازه شان متفاوت باشد.
در اکثر مواقع کیست ها بی خطرند و خود بخود برطرف می شوند. اما در بعضی موارد ممکن است مشکل ساز شده و نیازمند درمان باشند.

کیست پاره شده همیشه علائمی نشان نمی دهد به خصوص اگر کیست کوچک باشد. اما گاهی پاره شدن کیست باعث درد شدید و خونریزی داخلی می شود. درد پارگی کیست دردی ناگهانی است که در یک طرف بدن حس می شود. درد ممکن است در هنگام فعالیت ها فیزیکی یا نزدیکی جنسی شروع شود. کیست پاره شده باعث تب و علائم معده و روده نمی شود.

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
2805
آره مگه کیستت چند سانته؟

چن سانتشو نمیدونم ولی رفتم دکتر سونو نشون دادم گف کاره سنگین نکن که امکانش هست کیستت پاره بشه یه اسم عجیب غریب گف برای کیسته

کیست تخمدان کوچک، علائمی ایجاد نمی کنند. اما کیست های بزرگتر علائمی ایجاد می کند از جمله:

درد در شکم و کمر یکی از رایج ترین علائم است.

احساس نفخ و سوزش معده

افزایش شکاف شکمی

احساس درد در روده و حرکات روده

درد در طی رابطه جنسی

درد در سمت راست پایین شکم

تهوع و استفراغ

- بیشتر کیست های تخمدان سرطانی نیستند.

- کیست تخمدان با سونوگرافی و معاینه فیزیکی تشخیص داده می شود. سونوگرافی از طریق واژن یکی از راه های بررسی کیست تخمدان است.

- درمان کیست تخمدان بستگی به علت کیست دارد و درمان از معاینه فیزیکی تا جراحی متفاوت است.

- پارگی کیست تخمدان یکی از عوارض است که با درد شدید و خونریزی همراه است. کیست تخمدان پاره شده باعث ایجاد درد می شود که به طور ناگهانی رخ می دهد.

در درمان کیست تخمدان پاره شده بر اساس شدت و علایم بالینی بیمار تصمیم گیری می شود. اگر حال عمومی بیمار مناسب باشد و در ارزیابی های به عمل آمده احتمال خونریزیهای داخلی شدید وجود نداشته باشد، معمولا به بیمار استراحت داده می شود. این حالت معمولا طی یک هفته برطرف شده و بیمار به شرایط عادی باز می گردد.

اگر حال عمومی خوب نباشد و احتمال خونریزی شدید داده شود معمولا بیمار بستری شده و برای جراحی و ارزیابی داخل شکم آماده می شود.

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
2801