2777
2789

من خواهر شوهرم همیشه میگه نداریم در حالیکه همیشه خرج میکنه برج ۴ شوهرش رفت داخل دستگاه سنگبری و شوهرش ۱۵ روز کما بود و بعد از اونم حدود سه ماه سر کار نمیرفت وقتی رفت داخل دستگاه شوهرم‌من کلی هزینه کرد  براشون حدود یک ماه وسیله خونه خوراکی لباسم‌ما گرفتیم خود همینم حدود ۲ تومن شد اونم هیچ گفتم گناهن نگیریم  داخل بیمارستان اونا هر سری اسنپ میگرفت خواهرش بره بیمارستان و بیاد اونام حدود ۲ تومن شده  که شوهرش هی میگفت اینسریو پرداخت کنین من بعدا میدم که هیچکدومم نداد بعد یه دستگاه برای شوهرش نیاز بود اونم زنگ‌زد شوهر من ۳.۵ ریخته بود به کارتش به عنوان قرض 

حالا حدود ۶ ماه از اون قضیه گذشته من امسال دلم بارونی میخواست شوهرم نگرفت برام بعدش دلم میخواست وسیله خونه که نیاز داریم بگیریم اونم نگرفت حالا امروز خواهر شوهرمو دیدم که ۳.۸۰۰ داده بارونی بعد دوتا مانتو گرفته میگه یه کتم دیدم میخوام شنبه برم بگیرم بعد دوباره وسیله خونه یه وسیله ۳ تومنی امروز از فامیلمون برداشته به شوهرم میگم خواهرت اونوقت نیاز داشت حالا که نداره چرا پول تو رو نمیده میگه حتما نداره منم روم نمیشه بهش بگم بزار خودش به فکر بیعته درسته من سختی بکشم اونم اینجور خرج کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منه امروز از دست کاراش خون گریه کردم دیگه

منم تو جمع زنونه نشستیم هی خواهر شوهدم پز میده اینو گرفتم اونو گرفتم منم با اینکه پولم دستشونه هیچی نگرفتم دق میکردم 

کار خواهرشوهرت اشتباه هست . ولی شوهرتم راست نیگه گفتنش سخته .یکم صبر کنید اگر خودشون ندادن یجوری بهش ...

نمیده مطمئنم خواهرش و مادرش جورین که مال داداشم برا ماست پولم داد برا ماست مثلا الان دیگه شوهره خوب شده مادرشوهرم داخل یه جمعی برمیداره گوشیو به من زنگ میزنه این بچه گناست از خونتون پاشو بیا برا این بچه خوراکی بخر بچه ننه بابا نداره بچه کسبو نداره من باید بیام بگیرم براش 

منم تو جمع زنونه نشستیم هی خواهر شوهدم پز میده اینو گرفتم اونو گرفتم منم با اینکه پولم دستشونه هیچی ...

شوهر من بالای ۱۵ میلیون داد به شوهر خواهرش .روز بعدش خواهرش برای خودش و بچه هاش کلی لباس و وسیله گرفته بود فک کن فقط ۵ میلیون داده بود ساعت .و من و دخترم امسال دومین ساله که حتی یه جفت جورابم نخریدیم از دست این قوم ظالمین میخوام دق کنم دیگه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
با شوهرت صحبت کن بگو خودم به خواهرت پیام بدم واگه موافق بود خیلی مودبانه بهش بگو ولی اگه شوهرت موافق ...

وایی میکشتم اگه من پیام بدم 

به نظر این خانواده خواهرشوهرم خیلی مظلومه و از عالم و ادم باید کمکشون کنن که بهترینا رو داشته باشن 

شوهر من بالای ۱۵ میلیون داد به شوهر خواهرش .روز بعدش خواهرش برای خودش و بچه هاش کلی لباس و وسیله گرف ...

شوهرم منم همینجوره وایی من ادیگه نمیتونم تحمل کنم‌چجور تحمل میکنی الان تو این جمع همه نو بودن جز من و اشکم در اومده بود 

وایی میکشتم اگه من پیام بدم به نظر این خانواده خواهرشوهرم خیلی مظلومه و از عالم و ادم باید کمکشون کن ...

خب پس هیچی باید منتظر بمونی فرجی بشه خودشون پس بدن

و در صف دشمنان؛جز آشنایان نیست!