من خواهر شوهرم همیشه میگه نداریم در حالیکه همیشه خرج میکنه برج ۴ شوهرش رفت داخل دستگاه سنگبری و شوهرش ۱۵ روز کما بود و بعد از اونم حدود سه ماه سر کار نمیرفت وقتی رفت داخل دستگاه شوهرممن کلی هزینه کرد براشون حدود یک ماه وسیله خونه خوراکی لباسمما گرفتیم خود همینم حدود ۲ تومن شد اونم هیچ گفتم گناهن نگیریم داخل بیمارستان اونا هر سری اسنپ میگرفت خواهرش بره بیمارستان و بیاد اونام حدود ۲ تومن شده که شوهرش هی میگفت اینسریو پرداخت کنین من بعدا میدم که هیچکدومم نداد بعد یه دستگاه برای شوهرش نیاز بود اونم زنگزد شوهر من ۳.۵ ریخته بود به کارتش به عنوان قرض
حالا حدود ۶ ماه از اون قضیه گذشته من امسال دلم بارونی میخواست شوهرم نگرفت برام بعدش دلم میخواست وسیله خونه که نیاز داریم بگیریم اونم نگرفت حالا امروز خواهر شوهرمو دیدم که ۳.۸۰۰ داده بارونی بعد دوتا مانتو گرفته میگه یه کتم دیدم میخوام شنبه برم بگیرم بعد دوباره وسیله خونه یه وسیله ۳ تومنی امروز از فامیلمون برداشته به شوهرم میگم خواهرت اونوقت نیاز داشت حالا که نداره چرا پول تو رو نمیده میگه حتما نداره منم روم نمیشه بهش بگم بزار خودش به فکر بیعته درسته من سختی بکشم اونم اینجور خرج کنه