2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاول بود پماد زدم دکتر داده بود زدم بعد امروز دیدم روی ابله ها چرکی شده

همون پماد صورتیه؟ من اون و زدم وحشتناک شد اصن به غلط کردن افتاده بودم نه میشد درشون بیاری نه هیچ اوضاع امتخان هامم بود اصن وای نگم برات 

چرکی چجوری منظورته نمیدونم الان چی میگیی

میشم برات،سنگ صبور🤍

همون پماد صورتیه؟ من اون و زدم وحشتناک شد اصن به غلط کردن افتاده بودم نه میشد درشون بیاری نه هیچ اوض ...

اره از اون زدم بعد امروز روی ابله ها زرد شده

اول زده بودن فکرم جوشه دوتاشو ترکوندم جاشون میمونه بنظرت 

اره از اون زدم بعد امروز روی ابله ها زرد شدهاول زده بودن فکرم جوشه دوتاشو ترکوندم جاشون میمونه بنظرت

خب این اوکیه ولی خواهشننن نترکون مداوم حمام برو خیلی خوبه 

وای چرا ترکوندی چی بگم نمیدونم ترمیم کننده بگیر بزنش 

من عکسش و ندارم حیف شد  جمعه شب می‌تونم براتون بفرستم 

وقتی که ترکیدن زخم شدن زخمش و مث من نَکَن من این کار رو انجام دادم 

اما خداروشکر گاشون نموند فقط ۱ دونه ش بود که اونم سمت چپ تو پهلوم هس یه جای کم اونم اولینش بود  تک و توک هستن اما پیدا اصلاا نیستن

میشم برات،سنگ صبور🤍

خب این اوکیه ولی خواهشننن نترکون مداوم حمام برو خیلی خوبه وای چرا ترکوندی چی بگم نمیدونم ترمیم کننده ...

فک کردم جوشه🤦🏻‍♀️

باشه گلم وقت کردی بفرست برام

خداروشکر

نه واسه من صورتمه امروز روز سوممه🤦🏻‍♀️

فک کردم جوشه🤦🏻‍♀️باشه گلم وقت کردی بفرست برامخداروشکرنه واسه من صورتمه امروز روز سوممه🤦🏻‍♀️

منم همچین فکری کردم رفتیم شهرمون شب یلدا با همه دست دادم همه چی شکررررر خدا هیچکس ازم نگرفت 

چشم عزیزم 

اووو روز سوم کوو تا تموم بشه خداشاهده من اصسرده شده بودم مث روانیا شده بودم نه بیرون میرفتم نه هیچچ تمام تو اتاقم بودم ساعت ها گریه میکردم میگفتم باورم نمیشه بشم اون بهار قبل خیلی وحشتناکه 

میشم برات،سنگ صبور🤍

منم همچین فکری کردم رفتیم شهرمون شب یلدا با همه دست دادم همه چی شکررررر خدا هیچکس ازم نگرفت چشم عزیز ...

مرسی قلبممم

اخی عزیزم منممم سه روزه دارم گریه میکنم همش

چقد طول میکشه خوب بشه؟

مرسی قلبممماخی عزیزم منممم سه روزه دارم گریه میکنم همشچقد طول میکشه خوب بشه؟

گریه نکن قشنگ خوب میشی مطمئن باش 

۱ هفتت و خوردهیی اما بعدش مدااااوم ترمیم کننده بگیر بزن حتماا

میشم برات،سنگ صبور🤍