2777
2789

سلام

من خواهرم 40 هفته بارداره یعنی امروز چهل هفته شد ما دیروز صبح رفتیم واسه ضربان قلب بچه گفتن باید بستری شه حالا از دیروز هرچی آمپول میزنن داخل سرم ک دهانه رحم باز شه نشد تازه بعد چند ساعت یک سانتی متر باز شد حالا گفتند ک اینداکشن میکنند فردا 

حالا اینداکشن خطری نداره؟؟ 

بچه گفتن ماشالله درشته اذیت هم میشه 

ولی من میترسم خطر داشته باشه توروخدا راهنماییم کنید واقعا از استرس خواب به چشام نمیاد😭❤

من سرچ کردم نوشته بود از درد طبیعی 4 برابر بیشتره😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینقد میگن سزارین بعدش درد داره و نمیتونه طبیعی دوباره زایمان کنه منصرفش میکنن همش🥺

والا من سزارین کردم اونم با بیهوشی چون بچه هام nicu بودن از فردای زایمان بدو بدو بودم سه چهار روز شیاف میزاشتم و تمام اگه بچه بالای سه و نیم کیلو باشه طبیعی خطرناکه سزارین بهتره

درداینارومیکشه اخرسزارین میشه به کشتنش ندن امیدوارم بلایی که سرمن اومد سرخواهرتون نیادبراش حمدمیخونم به راحتی وضع حمل کنه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫