من رفتم ۲بار یا ۳بار.ولی لک های صورتم بیشتر شد و جوش های صورتم هم درمان نشد ادامه داشت...
ولی میگن تو زمستون بهتره..من تابستون رفتم.ولی خیلی هم رعایت میکردم حتی تو خونه هم ضدآفتاب میزدم و زیاد روز ازخونه بیرون نمیرفتم پوستم چرب بود رفتم تا چربی صورتم کمترشه ولی تاثیری نداشت.
لک هام تیره تر شد.
ولی میخام به همتون تجربه ۱۵ ساله مو بگم .تا حالا هرچی میزدم باز جوش و لک هام زیاد بود بخاطر پوست چربم.
۴ماه هست تازه فهمیدم چیا بزنم ... ی قرص گیاهی هست لیورگل۱۴۰ تو گوگل بزنید اصلا خطرنداره کبد رو پاکسازی میکنه ب مدت۳ماه حداقل بخورین روزی ۳ دونه صب ظهر و شب.
از ژل شستو شوی درمالیفت سبز صب و شب استفاده کنید.جوش هاتون دیگه تموم میشه.اولش زیر پوستی هارو میاره رو پوست و بعد ۴روز دیگه کلا جوش نمیزنید.. اگه خیلی چربی بخورید ک جوش بزنید هم با این ژل زود جوش خوب میشه و جاش نمیمونه.نکته بعد ابرسان مخصوص پوستهای چرب بخرید ب همراه سرم سنتلا برا پوست های جوش دار و آکنه ای هست.
کلا از مدتی ک اینا رو استفاده میکنم صورتم جای جوش هاش رفته،سفت تر شده پوستم و رنگش سفیدتر شده پوست صورتم. ژل درمالیفت سبز رو خیییییییلی بهتون توصیه میکنم.خوب شدین برا منم دعاخیر کنین.