2777
2789

باهاش قهرم ولی نمیتونم بدون اون بخوابم اه تف تو این زندگی الان پیراهنش بغل کنم میگه دختره چقدر عاشقمه چیکار کنم اخه😑

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

نه بابا🤣

نخنددددد😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو دوتا بزن تو گوشش بیارش تو جاش اونم خواب و بیداره کاریت نداره خیلی جواب میده😐من وقتی ناراحتم ولی بغلم میخوام خوابم باشه مهم نیست یه کشیده می‌خوابونم تو گوشش که بدونه هنوزم ناراحتم بعدم میرم خودم جا میدم بغلش اونم هیچی نمیگه🥸😂

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

عمه ام طفلی وقتی حامله بود ویار داشت ب شوهرش ینی تا میدیدش حالش بهم میخورد روزا وقتی می‌رفت سرکار عمه ام تو خونه می‌نشست از دلتنگی زار میزد شبم وقتی شوهرش میومد تا میدیدش...🤢🤮

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

عمه ام طفلی وقتی حامله بود ویار داشت ب شوهرش ینی تا میدیدش حالش بهم میخورد روزا وقتی می‌رفت سرکار عم ...

چه بد🤌🏻🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو دوتا بزن تو گوشش بیارش تو جاش اونم خواب و بیداره کاریت نداره خیلی جواب میده😐من وقتی ناراحتم ولی ...

این خیلی جواب میده 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

عمه ام طفلی وقتی حامله بود ویار داشت ب شوهرش ینی تا میدیدش حالش بهم میخورد روزا وقتی می‌رفت سرکار عم ...

😂😂😂

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.         دوست دارم خدای کوچک من
برو دوتا بزن تو گوشش بیارش تو جاش اونم خواب و بیداره کاریت نداره خیلی جواب میده😐من وقتی ناراحتم ولی ...

عالی😂🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ویار مگه همونی نیس ک قصد خوردن داری؟الان تخیلاتم جور درنمیاد🤣

نمیدونم‌اسمش چیه 😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40