2777
2789
عنوان

نفسم داره بند میاد دیگه نمیتونمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 32 پست
اخه این موقع شب برم یک فحشی هم میدن که زابراشون کردم😢

وا چه حرفیه 

دکتر اونجاس واسه همین دیگه پاشو برو

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
چون میترسی نفست تنگ شدهنگران نباش مگه کرونا هنوز هست ؟اصلا کرونا هم باشه ترس ندارهنفس عمیق بکش ریلکس

نمیدونم والا خب اگه کرونا نیس پس چی میتونه باشه؟ من هیچ علائمی جز تنگی نفس و سرفه ندارم خب

خوابم نمیبره اگه دراز بکشم کلا نفسم قط میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه این موقع شب برم یک فحشی هم میدن که زابراشون کردم😢

آب نمک قلقل کن قرص ضدحساشیت بخور و استامینوفن و  بخواب با شربت 

فکرکنم تیروئید داری

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

جدیدا چرا همه کرونا میگیرن 🤕

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

کرونا خب روی ریه اثر میزاره اما فکر نمیکنم کرونا باشهشاید خلط داری توی گلوت چسبیده حس خفگی میکنی

نه کاش خلط داشتم. گلوم خشک خشکه. ولی انگار ریه هام کیپ شده. نمیتونم نفس بکشم تاحالا همچین چیزیو تجربه نکردم

ویروس جدیده میزنه ب ریه زیاد تلقین نکن حالت خیلی بد شد زنگ میزنی ۱۱۵ بعدشم عمر دست خداست من پدربزرگم ۱۲ سال زمین گیر بوو وضش عالی بود ولی میگفت اینا برای وارثه ی شکم سیر نمیخورد نمیزاشت مامان بزرگمم بخوره چقد کرونا گرفت دو سه بار سکته کرد چقد ب دلیل عفوتت خون تو بخش کرونا بستری کردن افتاد زمین لگن شکست ۱۲ سال افتاد روی تخت نمرد پاش درد میکرد مامان بزرگم نمک داغ کرد گزشت روی پاش تا خوب شه پاش سوخت فکر کرد خوب میشه عفونت کرد عفونت زد ب خون بعد زد کلیه هرکار کردن نتونستن خوبش کنن عید مرد فک کن کرونا و قلب و عفونت خون و حرص نکشتش نمک کشت همه ثروت افتاد دست مامان بزرگم گفت اول بدهی هارو بدم بعد کرایع هارو خودم میخورم سالمه سالمم بود فقط از جوونی آسم داشت جز آسم هیچی نداشت  همه گفتن بابابزرگ رفته مامانبزرگ با مال و اموال و خیال راحت ۱۰ سال عمر میکنه چون ۱۲ سال پرستار ی مرد سخت و غر غرو بود خیلی سخت بود گفتن حالا ده سال حداقل زندگی میکنه استراحت میکنه ۲۰ روز پیش صبح زود مثل روزهای قبل داشته میرفته حرم تو راه یهو قلبش وایمیسع وتموم بدون هیچ بیماری قلبیی یا حتی حال بدی

نه کاش خلط داشتم. گلوم خشک خشکه. ولی انگار ریه هام کیپ شده. نمیتونم نفس بکشم تاحالا همچین چیزیو تجرب ...

واکسن کرونا نزده بودی تو؟ 

اگر زده باشی باید درحد سرماخوردگی باشه و روی ریه اثر نمیکنه عمرا

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤