2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه بالباس خونگی باهام میادبیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 34 پست
فک کنم خوشحال تربشه منم به خودم نرسم بعد دیگه همه بهمون میخندن 😂

خوشحال نمیشه از اینکه با این تیپ بری،مطمئن باش

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خوشحال نمیشه از اینکه با این تیپ بری،مطمئن باش

چرا اکثرا اصلا دوس نداره منم به خودم برسم میگم خب اخه من کنارتوام کی به من نگاه میکنه تازه مورد خاصیم نیست مثلا الکی بگه لباست کوتاه ومناسب نیست واینا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای شوهر منم اینطوره بعد نمیاد هم بام جایی میرسونه منو میگه زشته با این تیپ خب وقتی میدونی زشته از اولشم خوشتبپ کن 🤐البته همیشه اینطور نیستا  ولی اکثرا بخاطر مشغله زیاد 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اوووه مخم ارور میده،نمیفهمم چی گفتیخیلی سخت یود

اگر در خواسته زن با آنچه که مرد عملا میبیند تناقض است، پس توقع زن بیجاست

بستگی به شغل همسر هم داره. یک وقت میبینی، قبل از اینکه مرد بخواهد راجع به بقیه وجنات و سکناتس قضاوت شده و شغل با شأن پایین بهش داده شده. حالا خانوم تو خونه بالا گرفته شده و نفقه ش هم که به عهده مرده، خبر از دل همسر برا پولی که می آره ندارد.

تو محیط کار همسر رو با لباس چرک و کثیف ببیند و این یک قلم جا با همسر با شأن بالا با بهترین لباس ها بیاد بیرون

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

اگر در خواسته زن با آنچه که مرد عملا میبیند تناقض است، پس توقع زن بیجاستبستگی به شغل همسر هم داره. ی ...

قبلا لباسی که سرکارمیپوشیدم زیادبراش مهم نبود بعدیه سرکاربهش گفته بودت بهت نمیاد این ماشینو داشته باشی مثلا یه ماشین مدل پایین ترداشته باشی حالا ازون طرف بوم افتاده لباسایی که واسه سرکارش نیستم سرکارمیپوشه کارشم جوریه ممکنه لباساش خیلی لک وکثیف شه دیگه باعث شده کلا زیادلباس نداشته باشه هرچیم من براش میخرم ومیکنه لباس کار کاش یکی این حرفو درباره بیرون اومدن بامنم بهش میردکه بهش بربخوره😂