2777
2789
عنوان

سوال راجب نجسی پاکی دارم بیاین کمکم داغونم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 120 پست
حس میکنم حتی مطمئن نیستی که نجس شده بوده یا نه ببخشید من خودم مبتلا به وسواس بودم چند وقت و بلای بدی ...

نه نجس شد اینو که مطمئنم خیسی نجاستی که به پشت پام خورد رو کامل حس کردم

خدا نکنه گلم نگو اینجوری اشکام روونه فک کن هزاران بار خواستم بسازم زندگیمو تموم کنم این افکارو راحت ...

خیلی سخته وسواس خیلی مثل مرگ تدریجیه هی با هر حرکت میمیری و زنده میشی 

بهتره کمی راحت باشی کمی رو خودت کار کن 

دارو مصرف میکنی ؟

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه نجس شد اینو که مطمئنم خیسی نجاستی که به پشت پام خورد رو کامل حس کردم

مگه وقتی دسشویی میری شلنگ ابو باز نمیکنی؟

گلم اول شلنگ رو باز کن . بعد حتی اگر چیزی بپاشه تو نمیدونی که ادرار هست یا اب ‌. تا جایی که اطلاع دارم پاک هست 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
خدا نکنه گلم نگو اینجوری اشکام روونه فک کن هزاران بار خواستم بسازم زندگیمو تموم کنم این افکارو راحت ...

تا بچت به دنیا نیومده سعی كن درمان کنی وسواسی بودنتو

بخدا من از نزدیک دیدم یکی از فامیلمون رو خودش که وسواسی شدید داشت هیچ بچش هم عین خودش شده

تازه فقط این نیست که این بیماری باعث میشه افسردگی بیاد سراغت، پرخاشگری، عصبی بودن کم تحمل میشی 

به خودت رحم کن عزیزم، خودت بخوای درست میشه 

خدا رو شکر منم دارو داده حاملم دلم نمیاد بخورم

خب قبل از بارداری باید درمان میکردی 

حالا بعد از شیردهی دارو رو شروع کن 

ولی واسه این دوران مدیتیشن انجام بده خیلی ذهنتو اروم میکنه از گوگل دانلود کن 

اگه میتونی با روانشناس صحبت کن بهت راهکار بده باهات حرف بزنه آروم‌تر میشی

گلم اول اینکه کار خیلی خطرناکی میکنی تو روشویی پات رو میشوری!!!!

با همون شلنگ یکم اب بگیر . 

درثانی گیرم که اصلا واقعا تو اون قسمت نجس رو اب نکشیدی 

اومدی بیرون خشک بوده دیگه هر جام راه رفتی پاک هست ! 

گلم اول اینکه کار خیلی خطرناکی میکنی تو روشویی پات رو میشوری!!!!با همون شلنگ یکم اب بگیر . درثانی گی ...

کاش آب نمی‌کشیدم آب کشیدم پامو اما مطمئن نیستم به همه جای نجاست رسیده باشه شاید نصفش اب رسیده شاید هم همش آب رسیده اینو نمیدونم

ببین یه بچه از فامیل اومد خونه ما . با دمپایی که عین نجاست بهش چسبیده بود اومده بود تو خونه و راه رفته بود !!!!! عین نجاستو دیدم به دمپایی خودم با چشمام !!! 

خب . پرسیدم از مراجع و گفتن قسمت هایی از خونه که عین نجاست هست نجس هست و بقیه پاک هست 

گفتم فرشمو موکتم قهوه ایه نجاست روش پیدا نکردم گفتن پس همه جا پاک هست !!! 

اول بپرس بعد حرص بخور قشنگم . سایت پاسخگو برو عضو شو سوالاتت رو رایگان بپرس