2777
2789
عنوان

سوال راجب نجسی پاکی دارم بیاین کمکم داغونم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 120 پست
چه تمیزی خواهر کاش تمیز شه تموم شه یه فکرو هندل میکنم میشورم میزارم کنار فرداش یه چی دیگه تمومی ندار ...

دورت بگردم میخای برو دکتر نه اینجوری خیلی خیلی ادیتی سلامتیت هم در خطره

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
دورت بگردم میخای برو دکتر نه اینجوری خیلی خیلی ادیتی سلامتیت هم در خطره

دکتر سرترالین تجویز کرده بیشتر برا افسردگی ولی حاملم دلم نمیاد بخورم از طرفی دلم برا تو دلیم میسوزه نکنه خدای نکرده اونم مثل من شه دلم پر درده درد درد درد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از مذهبی هستی از مرجع تقلیدت بپرس

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

هیچکی کمکم نکرد با اینکه می‌دونستن وسواسیم هی سرزنش هر تو سری میگفتن باز دیوونه شدی این فکرا چیه کار ...

منم وسواس شدید دارم دارو بهم داده دکتر.  مگه کف پاهات نجس شده بود؟

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
لعنت به من با کارام با این افکار هام طفلی تو دلیم😭😭

نه بابا چه خبره اولین قسمتی که پا گذاشتی در صورت طهارت تمیز کن

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نجاست به عین 

من کل خونه رو نجس فرض کردم موقع نماز پامو میشورم دمپایی میپوشم میام سر جانماز

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤