2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای من دو ماه دیگه باید این کارو کنم ،خواهش میکنم بگو چجوریه سخته؟ بچه من خیلی وابسطه به شیره و فقط اینجوری میخوابه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

چه طور شیر شبو قطع کنیم😣 من بچه م شش ماه س دندونش در اومده نگران دندوناشم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻

عزیزدلم مبااارکه یه مرحله از رشده

ایشااالله موفقیت‌های بزرگ به دست بیاره خوشبختیشو ببینی

منم روزی که مادرم منو از شیر گرفت رو یادمه تلخک زده بود من لجباز بودم میخواستم همونجوری تلخ هم بخورم😂😂😂

عزیزدلم مبااارکه یه مرحله از رشدهایشااالله موفقیت‌های بزرگ به دست بیاره خوشبختیشو ببینیمنم روزی که م ...

لنتی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

عزیزدلم مبااارکه یه مرحله از رشدهایشااالله موفقیت‌های بزرگ به دست بیاره خوشبختیشو ببینیمنم روزی که م ...

دو حالت داره یا حافظه خیلی قوی دارین یا تا پنج شش سالگی شیر میخوردین😂

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻