2777
2789
عنوان

خانما راهنمایی لطفا

34 بازدید | 10 پست

همسرم اخیرا طوری شده که باید بهش بگم این کار رو بکن که دقیقا همون کار رو انجام بده ،مثلا اگر بگم برای اسباب کشی گردگیری خونه جدید بریم ... بعیده که بره خار از چارچوب گردگیری ،لکع های شیشه هارو هم بگیره یا بالکن بشوره یا مثلا چکه کردن شیر رو سریع درست کنه یا مثلا یک نقص یا کار عقب مونده یا بی نظمی رو رفع کنه ...

فقط گردگیری می‌کنه بعد میگه خب دیگه چکار کنم؟؟؟؟!!!!! میگم بابا تو هم یک آدمی مردی چک کن مثلا پشت توالت فرنگی ها همیشه لجنزاره بشور یا کف خونه طی باید بکشیم یا مثلا از سر کار نیاد محاله که بگه کارتن خالی داریم یا نه برای چیدن وسایل؟ یا اینکه باهات بچینم کمک کنم؟,

کلا هر چیزی که بخوام همون رو فقط انجام میده 

معمولا هم درست و کامل و صحیح و ژوری که میخام انجام نمیشه و برای انجامش هم کلی تبصره و اما و اگر میاره ،اخرشم خودم باید انجامش بدم 

نه فکر تاریخ اجاره س،نه قسطا،نه پس انداز ،نه آینده نه بچه دار شدن نه تعمیر خرابی های وسایل و خونه و پیشرفت و ....فقط حرف پیشرفت میزنه

حتی ظاهرشم با دعوای من میرسه یا باربری و هزینه ها و ...کلا دخالت نداره 

میگه من اصصصصلا وقت ندارم همش الکی میگه وقت ندارم بااینکه جلوی چشم خودم کلللی وقت هم داره 

وقتی هم میگم اینجوری تمام فشار زندگی روی منهدمرررد دارم سکته نیزنم میگه منم دارم تا لعدظعر میرم سرکار خسته میشم 

چکارش کنم امشب هم دعپامون شد سر همین که یا بیفکری می‌کنه یا کارای محوله رو اصلا درست و بموقع انجام نمی‌ده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا اینجوری که نمیشه پدر من دراومده

حق باشماس عزیزم زبونشو پیدا من ببین با چی راضی میشه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

حق باشماس عزیزم زبونشو پیدا من ببین با چی راضی میشه

این آقا در یک خانواده مرفه زن سالار بار اومده 

مادر شوهرم همه کاره س و پدر شوهرم با وجود پول و موقعیت اجتماعی بالا فرمانبر دستورات زنشه،بدون دستور اون آب نمیخوره 

این آقا در یک خانواده مرفه زن سالار بار اومده مادر شوهرم همه کاره س و پدر شوهرم با وجود پول و موقعیت ...

دقیقا خانواده شوهر خاهرمنم همینه خیلی سخته اینطوری نمیدونم مادر ها کی قراره یاد بگیرن پسراشونو انقد قلدر بار نیارن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

رابطه کلا با صبر ساخته میشه باید انقدر بگی تو شرایط مختلف تا بالاخره تاثیر کنه

من دیگه از دستش گاهی گریه میکنم از خونه میزنم بیرون یا آرام بخش میخورم حس تنهایی عمیقی دارم

دقیقا خانواده شوهر خاهرمنم همینه خیلی سخته اینطوری نمیدونم مادر ها کی قراره یاد بگیرن پسراشونو انقد ...

شوهر من قلدر نیست خیلی هم معلومه ولی مثل یک ربات باید بهش برنامه دقیق بدی تازه همونم درست انجام نمی‌ده