2777
2789
عنوان

اومدم قهر برای بار هزارم

190 بازدید | 9 پست

بچه ها خسته شدم تروقران خودتونو بزارین جای من و نظر بدید.....منو شوهرم ۵ ساله ازدواج کردیم و من بچه نخپاستم چون به زندگیم مطمئن نبودم شوهرم از همه لحاظ ادم خوبیه مهربونه دست بزن نداره ادم پاکیه سالمه تلاش میکنه برا زندگی شغل خوبو رسمی داره خانوادش اذیتم نمیکنن ولی مشکلم اینه که فوق‌العاده‌ متعصب و بدبینه ینی به تمام دنیا بدبینه هرچی بشه میگه چمم زدن تنها کسی که باش در ارتباط بودم خالم بود اونم وقتی بوه دار شدن شرو کرد ازشون ایراد گرفتن ینی هرچی قهر رفتم سر اونا بوده بشدت پشت سرشون بد میگه ینی تمام زندیگم شده بدگویی اون از دیگران دیگه خسته شدم ازش یکمم پرروعه ینی حرکت پدرمادرمو نمیگیره حرفی بزنن سریع جواب میده

کاربر ۹۶ ام ک بار ها رمزمو یادم رفته😪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا دوسالی هست دیگه دعوا نداشتیم ولی یه مدت بود کلا نمیذاشت کسی بیاد خونم حوصله نداره یا کسی بیاد اینقدر منو صدا میزنه یا اخلاقشو بد میکنه میگم کاش نمیومدن کوفتم میکنه افسرده شدم تو خونه همشم میکه بیا بریم خونه بابام یا خونه بابات تقریبا هرشب خونه پدرمیم بشم بگم یه شب نمیام بدش میاد این سری اخر حتی یک سر سوزن من مقصر نبودم تو ماشین بودیم پاشتیم از خونه پدربزرگم برمیگشتیم پدرمم باهام بود تو ماشین شرو کرد به بد گفتن از یکی از اقوام هی ادامه داد هی ادامه داد اخر سر دیگه منم باش بحث کردمو دفاع از فامیلمون بایامم مودبانه بش گفت فلانی حقیقتا مقصر تویی این رفتارد درس نیست

خوب باید توجیحش کنی. بگی طرف منظورش از این حرف این نیست‌...سعی کن اگه از کسی بدش میاد تو خوبیای طرف ...

۵ ساله جز خوبی دیگران نگفتم تو گوشش نمیره

چرا مشاوره نمیرید میان دنبالت زود کیفتو برندار بری شرط بزار

هزاربار گفتم نمیاد بعدم خیلی غرور داره منت کشی نمیکنه الان ۵ روزه خونه بابامم یک کلمه حرف نزده

ببین من چند وقت پیش رفته بودم بخاطر بد دهنیش و تاپیکش هست انقدر التماس کرد و خواهش از خودش عکس میفرستاد و.....ولی دلم نسوخت گفتم باید آدم شه حالا از اواخر شهریور اومدم و انگار بهتر شده

۵ ساله جز خوبی دیگران نگفتم تو گوشش نمیره

گاهیم شاید همسرت راست بگه. من همسرم خیلی فامیل دوسته، وقتی از فامیلاش انتقاد میکنم خیلی ناراحت میشه. گاهی حس میکنم زیاده روی میکنم ولی تازگیا فهمیده بی جا نمیگم بعضی کارهاشون درست نیست.

شاید اون چون مرده زاویه دیدش فرق میکنه و یه سری چیزایی که تو نمیبینی میبینه و شایدم حس میکنه تو اونارو بیشتر از خودش دوست داری حسودی میکنه با این کار میخواد از چشمت بندازشون😊

تا بابام اینو گفت بدش اومد با صدای بلند گفت من همینم که هستم پیرم کرده دخترت به حرفم گوش نمیده اقا چند بار بگم خوشم نمیاد از فلانی درکل خیلی خیلی بیمنطقه خیلیییییی مزخرف میگه کلا منم دیگه خستهههه شدم گفتم گفت من همینم که هستم منم گفتم ببرمون درخونه که وسایلمو جم کنم اونم گفت بس کن برم دیگه دنبالت نمیام باز فردا با یه ساک برمیگردی دوباره دیگه خسته شدم از رفتارش بچه ها اومدم خونه بابام دیدم از همه جا بیخبر نه به خانوادش گفته نه چیزی مامانش بام احوال پرسی کرد چیزی نمیدونس

گاهیم شاید همسرت راست بگه. من همسرم خیلی فامیل دوسته، وقتی از فامیلاش انتقاد میکنم خیلی ناراحت میشه. ...

نه نه اصلا اینطور نیست مثلا خودش هرشب میاد خونه پدرم اونا یه شب برن خونه پدرشون میگه مفت خورن خیلی بی منطقه میان خونمون میگه پانشو پذیرایی کن کم به مردم خدمت کن خیلی بی منطقه بیخودی یقمو‌میگیره اقا من با همه چیت ساختم مرد حسابی دیگه ول کن